U 23. kolu MŽNL Slavonije i Baranje Hajduk je izgubio u Babinoj Gredi od Šokadije s 4:1. U sastavu desetkovanom brojnim izostancima Pakračani, realno, nisu mogli računati na bilo kakav pozitivniji ishod. Nadu je podgrijao tek Alen Grafina pogotkom u 35. minuti, no to se ovaj put pokazalo nedovoljnim pa našim nogometašima ne preostaje ništa drugo nego konsolidirati redove pred sljedeći domaći izazov kad na pakračkom Gradskom stadionu, naredne subote s početkom u 17,30 gostuje trećeplasirana Vuteks Sloga.
Sastav Hajduka: Huska, Komljenović, Pjerabon, Baškiera, Res, B. Prohaska, D. Prohaska, Petrović, Krpan (od 46’ Bukovac), Grafina, Kovačić.
U 2. ŽNL u sklopu utakmica 15. kola nogometaši Croatie iz Donje Obriježi s uvjerljivih 6:1 pobijedili su fenjeraša Slaven iz Gradca i svojim navijačima u rezultatski traumatičnom proljeću priuštili malo veselja. Pogotke golijadi Obriježana postigli su Giacometti (2),Bahnjik (2),Savi i Josipović.
Vodeći Dobrovac nije uspio pobijediti na gostovanju u Brodskom Drenovcu. Bod vrijedan ostanka na čelu tablice i za konačan remi (1:1) osigurao je Šulc pogotkom iz slobodnjaka u prvom poluvremenu. Dobrovac je sada na vrhu tablice izjednačen sa Slogom iz Trenkova s 29 bodova, ali boljom gol razlikom. Naredno kolo Obriježani gostuju kod Dinama u Rajsavcu, dok Dobrovac kod kuće čeka pretposljednji Parasan iz Golobrdaca.
Kod trećeligaša u 12. kolu naši predstavnici bilježe dva poraza. Slavonija iz Prekopakre izgubila je na domaćem terenu od Eminovaca s 1:2 (Relota, 11m), a Dinamo iz Badljevine teško je stradao u Staroj Lipi kod novog prvaka Lipe sa 6:0. Iduće kolo Slavonija ide Ovčarama, a u Badljevini gostuje Kamen iz Vetova.
U 1. ŽNL Lipik je kao domaćin, pojačan Vjeranom Simunićem na klupi, pobijedio BSK Buk s 3:2. Iako su dvaput gubili Lipičani su smogli snage i znanja te golovima Oršića, Osmanovića i Jiraseka u sudačkoj nadoknadi, kreirali preokret za nove bodove koji ih sada drže na 4. Mjestu prvenstvene tablice. Iduće kolo Lipičani su slobodni.