Rukometaši LiPe su u 24. kolu 3.HRL Istok pred domaćim navijačima savladali Tenju s 34:27 (17:14). U utakmicu su bolje ušli gosti koji koriste mnogobrojne promašene prilike domaćih rukometaša te u prvih 15-ak minuta imaju rezultatsku prednost. Nakon toga, LiPa diže razinu igre koju gosti nisu mogli pratiti te prelazi u vodstvo 16:11. Međutim, Tenja koristi par brzopletosti u napadu domaćih te smanjuje vodstvo naših rukometaša +3 (17:14).
Drugo poluvrijeme do izražaja dolazi duža klupa i LiPa je povećavala svoju prednost do velikih 11 pogodaka prednosti. Trener Pipal koristi tu priliku te na teren šalje i mlade snage te daje priliku svim igračima da upišu minute. Gosti su na kraju uspjeli smanjiti rezultat te je on istekom 60. minute glasio 34:27 za naše rukometaše.
Najefikasniji u redovima LiPe bio je Ivan Macura s 9 postignutih pogodaka. 5 pogodaka postigli su Antun Gamberger, Pjer Dražula i David Antonić, dok ih je s 4 pratio Matija Šimić. 2 gola su postigli Petar Sommer i Zlatko Krucki, dok su se po jednom u strijelce upisali Karlo Frajfogel i Andrija Krucki. Još su nastupali Roko Major, Mihael Sreš, Matej Tepurić i Kristijan Paragi te vratari Dario Papušek i Mislav Vujatović.
LiPa se ovom pobjedom vratila na 5. mjesto prvenstvene ljestvice s 28 bodova. Priliku za popravak bodovnog salda imat će već sljedeći vikend kada gostuju kod drugoplasirane ekipe RK Zrinski iz Bošnjaka.