U 14. kolu 2. ŽNL Dobrovac je u derbiju kola kao domaćin pobijedio Sulkovce s uvjerljivih 4:0 i tom je pobjedom na vrhu tablice stvorio dva boda viška u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Trenkova. Iako rezultat sugerira laku domaću pobjedu, treba reći da su se gosti predstavili kao čvrsta i kvalitetna momčad te da su pri rezultatu 0:0 promašili penal. Pogotke za domaćina postigli su Popović dva, te Pruša i Kaurin. Iduće kolo Dobrovac gostuje kod Hrvatskog Dragovoljca u Drenovcu.
Obriježani su pod vodstvom novog trenera Predraga Sandrinija izgubili s 4:3 u Bučju kod Graničara. Strijelci za Croatiu bili su Savi (2) i Čakarić. U 15. kolu u Donjoj Obriježi gostuje Slaven iz Gradca.
U trećeligaškom društvu Dinamo iz Badljevine je u 11. kolu golovima Munića pobijedio ove sezone vrlo dobru Jovaču iz Marinog Sela s 2:0, dok je Slavonija izgubila u Biškupcima s 8:3. Golove za Prekopakrane postigli su Strmota, Tutić i Pravdić. U 12. kolu Dinamo gostuje u Staroj Lipi dok Slavonija u Prekopakri igra s Eminovcima. Na tablici je Dinamo na 6. mjestu s 13 osvojenih bodova, a Slavonija je posljednja s 4 boda.
U 1. ŽNL Lipik 1925 je u 17. Kolu pobijedio na gostovanju u Mihaljevcima domaću Croatiu s 2:1, a pogotke su postigli Derwich i Oršić. S nova tri boda Lipičani se nalaze na 4. mjestu na tablici s 29 bodova, a sljedeće subote u Lipiku gostuje trećeplasirani Buk.