Stefan Lenče osvojio je 11. mjesto u klasi MX50J, Noa Polenus je bio 20. u MX65J, dok je Luka Papak u klasi MX2 zauzeo 17. mjesto na utrci zajedničkog prvenstva Hrvatske i Slovenije održanog 14. travnja u slovenskim Brežicama. Solidne rezultate predstavnika pakračkog moto – kluba treba gledati u kontekstu vrlo teških uvjeta uzrokovanih obilnom kišom što je za posljedicu imalo fizički izuzetno zahtjevnu stazu.

„Stefan je odvezao borbenu vožnju u konkurenciji puno vozača i vrlo smo zadovoljni njegovim nastupom. Sada je, od hrvatskih predstavnika, 2. u ukupnom poretku. Noa je na zahtjevnoj i teškoj stazi bitku vodio s puno iskusnijim vozačima te je 20. pozicija respektabilan rezultat. Luka je u svojoj klasi zauzeo solidno 17. mjesto i uz podosta problema osvojio novih 9 bodova za Prvenstvo Hrvatske tako da je put u Sloveniju bio isplativ“, presjek je slovenske utrke iz kuta Marka Strage, tajnika MK Pakrac – Lipik.

Uza sve, dodao je Straga, dan je bio fantastičan za naše vozače, a dodatno uzbuđenje je bilo gledati, a kasnije i družiti se s dvostrukim svjetskim prvakom, Timom Gajserom, koji često vozi utrke domaćeg slovenskog prvenstva. Nesumnjivo, za naše najmlađe ovo je bio poseban dan.