Rukometaši „LiPe“ sinoć su u svojoj dvorani tijesno poraženi u 22. kolu 3. HRL – Istok s 28:29 (16:14)  protiv vodeće ekipe Osijeka 2.

U utakmici koja se prvom dijelu igrala gol za gol Pakračani su prvi stvorili prednost od dva gola razlike (11:9) sačuvavši je do poluvremena (16:14). Na početku drugog dijela bolje se snašla domaća ekipa i otišla ubrzo na pet golova prednosti (24:19) i većina od stotinjak gledatelje je već mislila da je utakmica riješena. No ne i gosti koji su, mada mlađi fizički snažniji i pripremljeniji što dolazi do izražaja u zadnjoj četvrtini utakmice kada su, dijelom i zbog brojnih tehničkih grešaka pakračkih „crvenih“, najprije u nizu skinuli četiri gola zaostatka da bi u posljednju minutu ušli s prednosti  29:27 što su domaći uspjeli u posljednjem napadu smanjiti na jedan razlike. Pri tom je nezaustavljiv bio vanjski gostujući pucač Filip Vuković koji je u drugom poluvremenu  sam postigao devet od 15 gostujućih golova dok u našem sastavu nije bilo izrazito raspoloženog pojedinca.

Pakračani ostaju na tablici peti, a u posljednja četiri kola upravo će u seriji susreta sa susjedima na tablici rješavati konačan poredak u njenoj sredini. Takav jedan sraz je već idući vikend kada gostuju u Đakovu kod najbližeg pratitelja.

Za RK LiPu sinoć su igrali (u zagradi broj postignutih golova):  Frajfogel,  Krucki(2), Gamberger (5), Ružička (5) Bartoluzzi, Sommer (4), Šimić (3), Vujatović, Macura (2), Sreš, Papušek, Antonić (3), Hlapović,  Paragi, Tepurić, Kešćec,  Major. TRENER: Vladimir Pipal.