Rukometaši LiPe večeras igraju zaostalu utakmicu 20. kola 3. HRL Istok u sklopu kojeg će u pakračkoj sportskoj dvorani s početkom u 19,30 sati ugostiti Borovo 2. Iako se gosti s krajnjeg istoka Hrvatske čini kao odlična prilika za nastavak pobjedničkog niza, Pakračanima to neće biti nimalo jednostavno učiniti jer će s kontra strane biti momčadi koja je vrlo dobro otvorila proljetni dio sezone. Možda i večeras jezičac na vagi bude gromoglasna podrška pakračkih tribina koja je toliko puta do sad presudila i objektivno kvalitetnijim protivnicima.

VOLLEY LIPA IZGUBILA

Odbojkašice Volley LiPe poražene su u Pakracu od Bjelovara 2 s glatkih 3:0 (22:25; 20:25; 11:25) u utakmici 17. kola 3. Nacionalne lige istok. Poraz pakračkih odbojkašica koji je došao nakon niza pozitivnih rezultata protiv Bjelovarčanki i nije preveliko iznenađenje s obzirom na to da se radi o trenutno drugoplasiranoj momčadi lige. Pakračanke se nakon nepotpunog 17. kola u konkurenciji 9 ekipa nalaze na 5. mjestu s 22 osvojena boda. Priliku za popravak imat će već narednog vikenda kad gostuju kod vodeće Čazme 1.
Za LiPu su igrale: Ivanović, Major, Markanović, Szabo, Farkaš, Popović, Tutić, Bencištadler, Zec, Tepurić, Mateš i Ševegjarto.