Sve četiri kuglačke ekipe s ovog područja ovog vikenda zabilježile su uvjerljive pobjede dok peta prekopakranska Sloga nije nastupila.

U završnici natjecanja u 1.B HKL kuglači Pakraca su u velikoj formi i već četiri kola ne znaju za poraz. Ovog vikenda su na svojoj kuglani bili uvjerljivi protiv Fortune iz Đakova i savladali je sa 7:1 pri čemu je najbolji bio Zvonko Gnezda s 568 srušenih čunjeva. Pojedinačne pobjede su još donijeli R. Dezan (554), A. Juranović (545), G. Špelić - V. Anušić (zajedno 574) i Ž. Major (523) pa je ukupno ostvarena pobjeda od čak 161 drveta razlike. Dva kola prije kraja prvenstva Pakrac je s 21 bodom na tablici peti. U predzadnjem kolu gostuju kod vodećeg Željezničara u Čakovcu.

I sva tri naša trećeligaša ostvarila su ovog vikenda pobjede. Slavonski banovac je kao domaćin pobijedio brodski Regoč sa 7:1 pri čemu je najbolji pojedinačni rezultat ostvario A. Marin (554). Papuk je pobijedio u Požegi Croatiu sa 6:2 pri čemu je najbolji bio Željko Popović (545). Lipik 1974  je također u gostima pobijedio Požegu sa 5:3, a bolji od ostalih je bio D. Šubert (545).

Dva kola prije kraja Papuk je treći s 22 boda, Lipik 1974 je četvrti sa 16 bodova, a Slavonski banovac peti s 14. U predzadnjem kolu za četvrtu poziciju međusobno će razigravati Lipik i Banovac, a Papuk dočekuje vodeću Novu Gradišku.