Posljednjeg dana veljače završen je prijelazni rok za nogometaše. Na području Nogometnog središta Pakrac realizirano je ukupno 28 prelazaka što tajnik Sadmir Delihodžić ocjenjuje uobičajenom aktivnosti za ove radnje u to doba godine. Devetnaest prelazaka odnosi se na promjenu sredine unutar naših postojećih sedam klubova, u pet navrata igrači su otišli iz pakračko-lipičkog područja, a u četiri su došli u lokalne klubove s područja drugih nogometnih središta.

Najaktivniji je bio NK Dobrovac koji se pojačao sa sedam igrača. Iz Hajduka su mu došli  Ivan Kaurin, Leonardo Luksetić, Stjepan Matijašević i Dorijan Tomašić. Iz Lipika 1925 Miroslav Matošević, Antonio Zanetti i Tomislav Kužilek. Igrački fond prekopakranske Slavonije je pojačan s pet prinova: Dino Delić, Ivan Jurišić i Dalibor Čakarić iz Croatie Donja Obrijež te Dario Kotorac i Anto Meljankić iz Dobrovca. NK Lipik 1925 je bogatiji za  Ivana Zeca iz Sirača, Milu Kovačevića iz Hajduka i Bryana Vicktora Derwicha iz NK Španskog.

Novi igrači NK Croatie iz Donje Obriježi su postali u ovom prijelaznom roku  Ante Jozić iz Dobrovca i Ivan Svjetličić iz Hajduka. Dinamo iz Badljevine se pojačao Matejom Hrešićem iz Sirača i Marinom Kopom iz Dobrovca.  Njihov protivnik Jovača iz Marinog Sela je igrački fond ojačala s Darijom Nagy iz Dobrovca i Domagojem Nenadovićem iz Obriježi. Najmanje aktivan je bio Hajduk koji je doveo samo golmana Ivicu Huska iz Novske.

Istovremeno iz naših klubova na druga područja su otišli  hajdukovac Dalibor Rekavić, Andrija Veselovac i Alessandro Vilim Nagy iz Jovače, Dalibor Turbeki iz Croatie te Bruno Josipović iz Lipika.

Navijači će nove igrače i sastave moći vidjeti na djelu u službenim utakmicama u  prvenstvima koje započinju 9. ožujka (Hajduk), 30. ožujka (1. ŽNL), 7. travnja (2. ŽNL)  i 14. travnja (3. ŽNL).