U 16. kolu 3. HRL Istok rukometaši LiPe pobijedilu su ekipu Frankopan s 34:26. U pakračkoj sportskoj dvorani neizvjesno je bilo tek prvo poluvrijeme koje je završilo s + 2 u korist domaćih rukometaša. U nastavku su domaći ubacili u višu brzinu i tada se pokazalo kolika je stvarna razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi. Završilo je 34:26 za domaćina koji su se novim bodovima popeli na 5. mjesto prvenstvene tablice. U 15. kolu naši rukometaši gostuju u Donjem Miholjcu pretposljednje Mladosti.

Protiv Frankopana su igrali: Papušek i Vujatović te A. Krucki (4), Gamberger (5), Bartoluzzi (4), Sommer (3), Šimić (6), Macura (3), Sreš (1), Antonić (4), Hlapović, Z. Krucki (3), Paragi (1), Major, Josipović.

DJEČACI (A) DO NOVIH BODOVA

Ovoga vikenda dječaci (A) trenera Svena Zerdina osvojili su nove bodove u  1.HRLDA Istok pobjedama u Požegi protiv vršnjaka iz Ivankova i Tenje.
Za LiPu su nastupali: vratari Benčić i Nuić te Stokić (5 pogodaka u dvije utakmice), Potrebić (1), Bruneta (2), Hrešić (7), Nagy (1), Karačić (10), Lucić (11), Šimić (3), Lovrić (2), Ristić, Andričević (1), Žužinjak, Sotonica.

1. HRLDA Istok:
27. kolo: RK LiPa – RK Cestorad Ivankovo 20:7 (10:1)
28. kolo: RK LiPa – RK Tenja 23:20 (12:11)

ODBOJKA Volley LiPa slavila u Križevcima

Odbojkašice Volley LiPe pobijedile su  u 13. kolu u Križevcma istoimeni domaći sastav s uvjerljivih 3:0 (25:18; 25:17; 25:20). Ovo je druga gostujuća pobjeda naših odbojkašica (ranije su u gostima istim rezultatom bile bolje od Koprivnice) kojom su se učvrstile u sredini ljestvice 3. Nacionalne lige - Istok. Pobjedničku seriju pokušat će nastaviti narednog vikenda kad u pakračkoj sportskoj dvorani gostuje Daruvar 2.

U Križevcima su igralie: Ivanović, Major, Szabo, Farkaš, Pilat, Popović, Bencištadler, Zec.

U Valpovu je odigrano i 3. kolo Valpovo minivolley 2019. gdje je ekipa "male" odbojke odigrala dvije utakmice s polovični učinkom. Poraženi su od Orašja 2, dok su slavili proiv ekipe Bizovac 2. Istovremeno u „mini“ odbojci naše su igračice protiv istih protivnika upisale oba poraza.