Nakon višemjesečne pauze predstojeći vikend donosi nam nastavak teniske sezone. Prošlogodišnja premijerna godina, novoformirana teniska liga, ali i popunjene rekreativne satnice na novoizgrađenim teniskim terenima pokazali su da u našoj sredini za „bijelim" sportom vlada pristojan interes pa ne sumnjamo da se početak sezone željno očekuje.

Kako doznajemo od Denisa Relote, tajnika Sportske zajednice Grada Pakraca, nakon zimskog „konzerviranja“ terena u tijeku su nužne predradnje poput nasipavanja dodatnih količina tenisita neophodnih za prelazak terena iz mirnog u aktivno stanje. Tenis će se moći igrati već u subotu, a prvih deset dana neće se naplaćivati satnica dok se igralište, uslijed saniranja, ne dovede u optimalno stanje. Nakon toga sat igranja tenisa naplaćivat će se po ustaljenoj tarifi – za fizičke osobe 30 kn/sat, dok je za članove teniskog kluba satnica 20 kn. Radno vrijeme terena je od 7 – 22 sata, a termini se mogu rezervirati na broj 099/706-0281.

U planu je i nov sustav rezervacije pomoću kojeg će se teniski teren moći zakupit putem specijalne aplikacije koja će se nalaziti na službenim stranicama SZGP, a do „puštanja u pogon“ ipak se oslonite na telefon.

Teniska liga, koja se prošle godina pokazala kao pun pogodak, predviđena je za početak svibnja, a o početku prijava te o izmjenama koje su najavljene u sustavu ovog natjecanja moći ćete doznati narednih dana preko službenih web i Facebook stranica Sportske zajednice.