„Pomoćno-nastavne igre u nogometu“ i „Primjena VAR sustava u nogometu“ teme su edukacijskog seminara koji organizira Nogometni savez NS Požeško- slavonske županije za trenere, suce, delegate i ostale nogometne djelatnike. Predavači su Sreten Ćuk, instruktor HNS i daruvarski sudac Bruno Marić.
Prisustvovanje na seminaru koji će biti održano 5. ožujka (utorak) s početkom u 18 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore u Požegi omogućuje sakupljanje bodova koji su nužni za osvježavanje trenerskih licenci te je uvjet za dobivanje licenci za rad u sljedećoj natjecateljskoj sezoni.

Županijski nogometni savez je organizirao 25. veljače plenum sve tri županijske lige te je dogovoreno da će proljetni dio natjecanja u 2. ŽNL za NK Croatiu Obrijež i Dobrovac započeti 7. travnja, a tjedan dana kasnije će startati u 3. ŽNL Slavonija iz Prekopakre i Dinamo iz Badljevine. Obavljen je ždrijeb 3. kola županijskog kupa pa je pakrački Hajduk saznao da će 20. ožujka u tom natjecanju ugostiti NK Kamen Vetovo.
Pripremajući se za nastavak sezone prošlog vikenda Hajduk je s 5:1 u Kaptolu pobijedio istoimenog županijskog prvoligaša, a ovog vikenda imat će posljednje dvije utakmice prije nastavka prvenstva zakazanog za 9. ožujka. U subotu će u goste Virovitici, dok će u nedjelju dočekati na glavnom igralištu s početkom u 15,30 sati NK Kamen Sirač.