Iza mladih nogometaša Hajduka iz Pakraca uspješan je dvoranski vikend tijekom kojeg su na turniru u Kutini odnosno na završnici bjelovarske lige Petica došli do samog kraja i okitili se zlatnim i srebrnim medaljama.

Selekcija U10 trenera Dubravka Ljevakovića je na završnicu „Petice“ igrane 2. veljače u Bjelovaru, otputovala s obje prijavljene ekipe koje su završni turnir izborile kroz dvotjedno grupno natjecanje. Koliko je završnica bila izjednačena reći će i rezultati svih četvrtfinalnih utakmica koje su završile bez golova, a o prolazu u polufinale odlučivali su penali. Oba naša sastava boljim su izvođenjem  izbacili  Čazmu odnosno Bjelovar, a u polufinalu su boljom igrom i pobjedama od 1:0 (Hajduk zeleni) i 2:0 (Hajduk plavi) izbacili Slavonac iz Lipovljana i Garić iz Garešnice.

Finalni susret dvaju pakračkih momčadi nije ponudio veću neizvjesnost jer je slavila Plava s  uvjerljivih 9:0. Visok poraz Zelenih nije vrijedan spomena, jer su obje ekipe odigrale gotovo savršen turnir što nam je potvrdio i trener Ljevaković rekavši da je pobjednička Plava ekipa u čitavom turniru primila samo jedan pogodak, dok Zeleni nisu niti jednom vadili loptu iz svoje mreže sve do slabije predstave u finalu. Kako god, iz Bjelovara su brojna pakračka ekspedicija vratila s pjesmom.

Za HAJDUK PLAVI su igrali: Jurišić, Tepurić Lu. i Le., Marković, Ilinković, Komarić, Križan, Švajghart, Bišćanin, Andričić i Balog. HAJDUK ZELENI: Tutić, Turković, Vondra, Orzes, Rendić, Horvat, Gašljević, Božina, Grgić i Feher.

Pioniri zlatni u Kutini

Pioniri trenera Darka Kelemena ostvarili su još jedan sjajan uspjeh na turniru u Kutini. Oni su u konkurenciji ekipa iz Siska, Kutine, Bjelovara, Novske, Radoboja i ostalih osvojili prvo mjesto svladavši u finalu odličnu momčad Bjelovara.

Finalna drama u kojoj su Bjelovarčani vodili s 2:0 otišla je potpuno zasluženo na stranu Pakračana koji su nakon lošeg početka smogli snage i koncentracije da sjajnom igrom preokrenu utakmicu. Ne umanjujući zasluge ostalih, povoljan ishod ponajviše mogu zahvaliti trostrukom strijelcu Luki Majstoroviću koji je i proglašen najboljim igračem turnira. Osim njega iz redova Hajduka Mihael Balog proglašen je najboljim golmanom.

Do finala su Kelemenovi igrači došli vrlo dobrim igrama u grupi gdje su već jednom svladali odlične Bjelovarce, a u polufinalnom dvoboju bili su bolji i od Moslavine 1 - najbolje momčadi domaćina, koju su izbacili nakon boljih izvođenja penala.

Za Hajduk su u Kutini igrali: Balog, Dietzman, Benković M. i I., Duvnjak, Majstorović, Čuljak, Šafar, Hartman, Pavičić, Kiš, Kliček, Martinelli T. i L. i Škariot.