Odličnu utakmicu u prvom kolu nastavka 3. HKL odigrali su ovog vikenda ekipa Papuka i Slavonskog banovca, a bodove je uzeo domaći Papuk rezultatom 6:2 (3253:3165). Rijetko se događa u 3. ligi da ekipa ima tri izuzetno raspoložena igrača na istoj utakmici, a upravo se to dogodilo Papuku za kojeg je Ilija Turković ml. srušio 579 čunjeva, Siniša Karačić 573, a Dragan Blažević 558. S druge strane u Sl. banovcu tako uspješan je bio jedino Srećko Belac  koji je srušio 561 čunj.

Ovaj lokalni derbi napokon je na kuglanu privukao i malo publike pa je i možda navijanje pomoglo da igrači „dohvate“ vrlo dobre rezultate. U istoj ligi Lipik 1974 je s uvjerljivih 7:1 pobijedio brodski Regoč, a također vrlo raspoložen je bio Mirko Tušim sa srušena 563 čunja. Nakon 10 kola Papuk je zadržao treće mjesto s 12 bodova. Bod manje ima Lipik, a Sl. banovac s osam bodova dijeli četiri pretposljednja mjesta i ponovo je u borbi za opstanak. Važan korak u tome mu je iduće kolo kada dočekuju izravnog konkurenta požešku Croatiu, Lipik dočekuje drugoplasiranog Zanatliju dok će Papuk na gostovanje u Sl. Brod.

U prvoj ligi unatoč dobrom nastupu, KK Pakrac je nakon dvije uvjerljive pobjede ovog vikenda pomalo neočekivano izgubio u Sisku od posljednje plasirane ekipe Ciglenice s 5:3 (3373:3325). Niti prosječno dobrih 554 srušena čunja Pakračanima nije bilo dovoljno za pobjedu jer su protiv sebe imali u subotu izuzetno raspoložene domaćine.  Odličan je bio Robert De zan (561), a pojedinačne bodove su donijeli još Gordan Špelić (557) i Vjeko Anušić (554). Unatoč dobrih 560 Davor Štor je izgubio, kao i Zvonko Gnezda (553) i Željko Major (540), pa su Pakračani bez ekipnih bodova ostalih zbog ukupno 48 čunjeva koje je protivnik oborio više. Pakrac je ostao s 12 bodova na tablici sedmi, a u subotu na svojoj kuglani dočekuje zagrebačku momčad Obrtnik Torbar koja je na petom mjestu.

U četvrtoj Ligi prekopakranska Sloga je pobijedila požeški Hrast sa 6:2 uz odličan nastup Ilije Turkovića starijeg koji je srušio 562 čunja. Sloga je  i dalje četvrta na tablici bježeći dnu četiri boda, ali isto toliko zaostajući za vrhom. Idući vikend gostuje kod posljednjeplasiranog Zlatnog Luga.