Sjajna atmosfera i gromoglasna podrška punih tribina pakračke sportske dvorane, sinoć su bili ključan faktor da se pakrački rukometaši u utakmici 12. kola 3. HRL Istok, protiv vodećeg sastava lige Zrinski iz Bošnjaka, vrate iz ponora od 7 pogodaka minusa i u posljednjim minutama susreta dokopaju remija.

Prvo poluvrijeme naša je mlada ekipa odigrala prosječno, možda dijelom i zbog 300 navijača na tribinama koji su došli podržati svoje rukometaše i vidjeti ih na djelu protiv, sudeći po ljestvici, sjajnog protivnika. Nedostatak agresivnosti u obrani i poneki brzopleti napad, stariji i iskusniji gosti vješto su koristili i do poluvremena stvorili 5 pogodaka zalihe. Nastavak donosi bolju igru domaćih, no rasplet situacije na terenu i dalje je obilato na strani, ipak, sve umornijih gostiju. Upravo taj segment koriste Pakračani i u zadnjoj četvrtini utakmici, nošeni rijetko viđenom atmosferom na tribinama, značajno pojačavaju tempo i od rezultata 17:23 stižu do poravnanja. Posljednjih nekoliko minuta na terenu je drama. Pri neriješenom rezultatu gosti imaju napad koji brani odlični domaći vratar Keščec, ali potom krivo baca kontru što gosti presijecaju i zabijaju za vodstvo. Ipak, Andrija Krucki rezultat poravnava iz mrtvog kuta, za konačnih 26-26.
Najbolji pojedinac susreta bio je Sommer koji je odličnu utakmicu u oba smjera okrunio s 10 postignutih pogodaka. Osim njega čistu desetku za nastup dodjeljujemo i pakračkim navijačima koji su stvorili atmosferu u kojoj igrači daju i više od realnih mogućnosti, a kad je tako, onda niti najbolji u Pakracu nemaju previše izgleda.
U posljednjem 13. kolu LiPa igra u gostima s Petrijevcima.
Za LiPu su igrali: Kešćec, Paušek, Sadilek 2, A. Krucki 3, Gamberger, Bartoluzzi 1, Sommer 10, Macura 3, Sreš, Dražul 2, Zerdin, Z. Krucki 3, Paragi, Major i Vonić 2.