Igrači KK Pakraca u 9. kolu 1.B HKL ovog vikenda poraženi su u Đurđenovcu. Domaća Fortuna  uvjerljivo ih je pobijedila sa 7:1 (3297:3216). Jedini pojedinačni bod za Pakračane je osvojio V. Anušić (527). No, najbolji rezultat od naših igrača, ne samo u svojoj ekipi nego cijelog vikenda, imao je Robert De Zan (573) što ipak nije bilo dovoljno za pojedinačnu pobjedu.  S osam bodova Pakračani su u sredini tablice, a u subotu će ugostiti Željezničar iz Čakovca koji je na tablici drugi.

U konkurenciji za igrača lige naši u ritmu toplo-hladno nisu mogli ostvariti više od sredine tablice. Najbolji pojedinac u ovih devet kola je  Željko Major  na 32. mjestu s prosjekom od 545 srušenih čunjeva, a interesantno je da su se čak četvorica igrača (Gnezda, Špelić, Juranović, Tušim) poredali jedan do drugog između 36. i 39. mjesta s prosjekom od oko 543 čunja.

U 3. HKL Slavonski banovac poražen je u gostima u Sl. Brodu, a domaćini Lipik 1974 i Papuk ostvarili su pobjede. Lipik je pobijedio Požegu s 4,5:3,5. Osim pojedinačnih pobjeda Šuberta (532)  i Slijepčevića (541) te neriješenog M. Tušima (520) za nove bodove Lipika je presudila činjenica da su srušili ukupno samo šest čunjeva više od protivnika.  Papuk je nešto uvjerljivije pobijedio Croatiu iz Mihaljevaca s 5:3. Pojedinačne bodove su osvojili Hormot- Puhmajer (486) D. Major 527 i Ž Popović (551), a o bodovima je odlučila ponovo ukupno ekipno srušenih više čunjeva (+28).

Slavonski banovac je u gostima u Brodu  ponovo odigrao lošu utakmicu, a jedini bod u porazu od 7:1 osvojio je Jirasek (526).

Nakon sedam kola naši klubovi su se sa 8 i 7 bodova  poredali jedan do drugog od četvrtog do šestog mjesta. Idući vikend međusobno će odigrati utakmicu Banovac i Lipik, a Papuk će u goste vodećoj Novoj Gradišci. U poretku za igrača lige na visokom petom mjestu je Siniša Karačić (Papuk) s prosjekom od 534 čunja, dok su ostali u sredini na prosjecima od 520 ili manje.

U 4. HNL kuglači Sloge iz Prekopakre su bili slobodni. Nakon šest kola s isto toliko bodova ostali su četvrti, ali je zaostatak za vodećima povećan. U idućem kolu idu u goste trećeplasiranom  Zanatliji 2.