Hajduk je neokrznut prošao Mece gdje je u posljednjem jesenskom 13. kolu MŽNL Slavonije i Baranje nakon izvanredne igre kod trećeplasiranog Radničkog slavio s čistih 2:0.
Utakmica je odlučena sredinom prvog poluvremena, preciznije u periodu od 23. do 27. minute tijekom kojeg su domaćini pritisnuti stalnim napadima Hajduka dvaput morali po loptu u mrežu. Hajduk je u vodstvo doveo Boris Prohaska, da bi četiri minute kasnije za 2:0 pogodio i Matija Filipović. Hajduk nakon pogodaka nije posustajao i u najboljem poluvremenu sezone do odmora je furioznom igrom dodatno oslabio domaćine isprovociravši i crveni karton domaćeg golmana Rajndla. Mreže se u nastavku susreta ipak nisu tresle, a Hajduk je do kraja rutinski odradio posao i upisao vrijedne bodove pa će tako u konkurenciji 14 klubova prezimiti na 6. mjestu prvenstvene ljestvice s 22 osvojena boda. Jesenski prvak je Graničar iz Županje s 28 bodova.
Nakon utakmice vidno zadovoljan bio je i trener Hajduka Siniša Grubišić: „Danas je uz odlične pojedince ipak pobijedio kolektiv. Ovo je suradnja unutar ekipe kakvoj težimo i težit ćemo u budućnosti. Konačno mogu reći da sam potpuno zadovoljan i da je ovo naše pravo lice. Odigrali smo najbolju utakmicu sezone i vjerujte da vrijedimo puno više nego što tablica pokazuje. Nakon ove predstave, ali i odigranih utakmica sa svim protivnicima u jesenskom dijelu prvenstva, više nemamo razloga nikome priznati da je bolji od nas“.
Za Hajduk su igrali: Častek, Komljenović (od 66’ Krenek), Rekavić, Baškiera, Kovačević, Res, Petrović, Grafina (od 62’ Kaurin), B. Prohaska (od 78’ Ajman), Grubišić (od 69’ D. Prohaska), Filipović (od 82’ Dietzman).