Znatno teže od očekivanog Hajduk je u predzadnjem jesenskom kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje  jučer došao na svom stadionu do pobjede protiv NK Borca iz Bobote. Razlog tome nije kao ranijih utakmica brojne propuštene šanse, već vrlo loša igra, naročito u prvom poluvremenu kada su Hajdukovi igrači igrali sporo i s premalo trke. U takvoj igri stvorili su tek jednu šansu iz koje je nakon prekida Rekavić glavom pogodio prečku. U  tek malo boljoj igri u nastavku Kaurin je odmah na početku promašio drugu Hajdukovu stopostotnu priliku. No ništa bolji niti ambiciozniji nisu bili niti gosti. Ipak iz jedne polukontre u 62. minuti, nakon što je Hajdukova obrana zaboravila gostujućeg napadača u šesnaestercu, ovaj krasnim lob udarcem neobranjivo pogađa za vodstvo.

Preokret su donijeli igrači s klupe, najprije je u 61. minuti ušao Domagoj Ajman, a posebice nakon što je ušao Dino Prohaska koji je s nekoliko klizećih startova i šprintova „probudio“ ostatak momčadi. Upravo mlađi Prohaska je najzaslužniji za izjednačenje u 75. minuti nakon što je još jednim klizećim startom na sredini presjekao napad gostiju. S tako osvojenom loptom je uposlio  Ajmana koji je odigrao dupli pas s Grubišićem nakon kojeg je uposlio pred golom Komljenovića kojem nije bilo teško iz blizine nogom zatresti mrežu za izjednačenje.

Znatno angažiranija igra donijela je Hajduku pobjedu u samoj završnici, u 87. minuti. Ponovo je asistent bio Ajman koji je prošao po desnoj strani, odlično centrirao pred gol gdje je s pet metara, još jedan igrač s klupe, Šimun Krenek glavom neobranjivo poslao loptu pod prečku.

Hajduk je s 19 bodova u zgusnutom gornjem dijelu tablice i dalje sedmi, ali prije kompletiranja ovog kola samo dva boda manje od drugoplasirane ekipe. U posljednjem kolu Hajduk koji je ove jeseni iz gostiju donio četiri boda, će na teško gostovanje u Baranju gdje će ih u Meci čekati vodeći „Radnički“.

SASTAV: Častek, Baškiera, Kovačević (od 46.' Krenek), Prohaska B. (od 73.' Prohaska D.), Kovačić (od 71.' Dietzman), Komljenović, Petrović, Kaurin (od 61.' Res), Grubišić, Grafina (od 61.' Ajman), Rekavić. Trener: Siniša Grubišić.