Obilježje ovog sportskog vikenda su tri utakmice između pakračkih i vinkovačkih sportaša, a u goste nam još dolaze nogometaši iz Vukovara i Velike, kuglači iz Zaboka i Sl. Broda.

Kako su prošlog vikenda završila jesenska natjecanja u županijskim nogometnim ligama, tako je sportski program u Pakracu ovog vikenda nešto kraći. Posebice kada su pitanju nogometne utakmice jer po posljednji put u Pakracu ove jeseni igrat će samo selekcije Hajduka.

[caption id="attachment_19488" align="aligncenter" width="900"] Prvi startaju seniori koji na svom stadionu u subotu s početkom u 14 sati u sklopu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje  dočekuju NK „Borac“ iz Bobote pokraj Vukovara. U Hajduku na oproštaju od sezone očekuju pobjedu jer im je gost pri dnu tablice s 8 osvojenih bodova. Pobjedom sedmoplasirani Hajduk bi povećao skor na 19 osvojenih bodova i učvrstio se u sredini pred gostovanje u zadnjem kolu kod vodeće ekipe lige Radničkog iz Mece (Baranja).[/caption]

U nedjeljnom programu nastupit će tri mlađe selekcije. S Početkom u 9,45 mlađi pioniri (U13) igrat će u sklopu 1. Kvalitetne lige Slavonije i Baranje protiv vinkovačke Cibalije, a u 11 sati protiv istog protivnika stariji pioniri (U15). Obje mlađe Hajdukove selekcije koje su ove jeseni tek u nastajanju imaju malo šansi za pobjedu jer im u goste dolaze vodeća ekipa liga.

S početkom u 14 sati posljednju pakračku ligašku utakmicu ove sezone odigrat će juniori koji u županijskoj ligi dočekuju „Papuk“ iz Velike. Juniori su sa svih osam pobjeda već jesenski prvaci, pa se u nedjelju očekuju potvrda protiv ekipe iz sredine tablice.

Sportski vikend otvaraju kuglači. KK Slavonski banovac danas (petak) s početkom u 18 sati  dočekuju u sklopu 6. kola 3. HKL Lokomotivu (Sl. Brod) dok će  Papuk i Lipik na gostovanja u Novu Gradišku i Sl. Brod. Nakon pet kola Banovac je sa šest bodova treći, Lipik s bodom manje četvrti, a Papuk s četiri boda 8. na tablici. Kako je bodovna razlika mala, rezultati su neizvjesni, a najteži posao imat će Papuk koji gostuje kod još neporaženog Zanatlije.

Kuglački vikend zaključit će prvoligaš Pakrac koji u subotu s početkom u 17 sati u sklopu 8. kola 1. HKL dočekuju Zabok koji u dosadašnjem tijeku prvenstva ima isti omjer pobjeda i poraza (3:4) kao Pakračani.

Bogato i raznovrsno pakračko subotnje poslijepodne zaključit će rukometaši Lipe koji u sklopu 2. HRL s početkom u 19 sati u svojoj dvorani dočekuje ekipu „Spačve 2“ iz Vinkovaca.