U 6. kolu  3. HRL Istok rukometaši LiPe pobijedili su posljednji Davor s 39:23. Da 16 pogodaka razlike odražava realan odnos snaga ove dvije ekipe vidjelo se od prve minute susreta. Pokretljiva pakračka obrana lako je zaustavljala protivnika i omogućavala brzu kontru i polukontru. Prednost se iz minute u minutu povećavala što je omogućilo treneru LiPe Pipalu maksimalnu rotaciju pa su svi prvotimci zaigrali, a prvi seniorski pogodak upisao je 14-godišnji Dino Josipović.

Najefikasniji u redovima LiPe bio je Vonić s 8 pogodaka, Macura je postigao 7, dok su po 3 pogotka upisali Sadilek, A. Krucki, Gamberger, Major i Vuković.

Nakon 6 utakmica LiPa se nalazi na drugom mjestu sa 8 osvojenih bodova. U sljedećem kolu gostuju kod Borova 2.

ODBOJKA: Naše bolje od Bjelovara 3

Odbojkašice ŽOK Volley LiPa pobijedile su na gostovanju u Bjelovaru treću momčad domaćina s 3:1 (25:19; 21;25; 20:25, 14:25). Ovo je Pakračankama, nakon prošlotjedne domaće pobjede protiv Koprivnice, druga pobjeda iz tri susreta, a do bodova su došle u sastavu: Karla Ivanović, Laura Tepurić, Helena Szabo, Nensi Pilat, Marina Farkaš, Dajana Popović, Ivona Tutić, Sabina Bencištadler, Martina Zec, Dorotea Mateš, Biljana Sudar i Nataša Ševegjarto. Trener je Marko Kepčija.