banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U 9. kolu MŽNL Slavonije i Baranje nogometaši Hajduka osvojili su bodove u Višnjevcu gdje su slavili protiv istoimenog domaćina s 3:1.
Višnjevac je poveo pogotkom u 39. minuti susreta, no Hajduk početkom drugog dijela pogocima Kovačića i Kaurina u samo dvije minute (55. i 56.) preokreće rezultat, a deset minuta kasnije pogotkom Filipovića odlazi na nedostižnih i konačnih 3:1. Ovom pobjedom Hajduk se na prvenstvenoj tablici popeo do 8. mjesta koje zauzima s 13 osvojenih bodova. U 10. kolu u Pakracu gostuje Šokadija, a utakmica se igra u 27. listopada (subota) u 15 sati.
U Višnjevcu su igrali: Častek, Komljenović, Rekavić, Baškiera, Kovačević, Res, B. Prohaska (od 90’ Kelemen), Petrović (od 78’ Grubišić), Dietzman (od 46’ Grafina), Kaurin, Kovačić (od 64’ Filipović).Trener: Siniša Grubišić
U 1. ŽNL Lipik 1925 je bio slobodan, a drugoligaško društvo odigralo je 8. kolo prvenstva u kojem je Croatija iz Donje Obriježi osvojila domaće bodove protiv vodeće Sloge iz Trenkova pobjedom od 2:1 (Savi, Turbeki). Pomalo iznenađujuć trijumf Obriježana, obzirom na lošiju formu u dosadašnjem dijelu prvenstva, došao je u pravi trenutak. Bodovi će Škariotovoj momčadi poslužiti za hvatanje priključka s poodmaklim društvom, a već iduće nedjelje u Sulkovcima uvjerit će nas dali je ova pobjeda samo trenutak inspiracije ili je Croatija konačno „nadošla“ i kreće prema gornjem dijelu tablice.
Točnije rečeno, prema Dobrovcu koji se tamo već nalazi, ali koji seriju dobrih rezultata nije uspio nastaviti danas u Rajsavcu gdje su poraženi od domaćeg Dinama. Završilo je 2:0 za domaće, a izostanak nekih igrača i loš dan ostalih (ali i svoj), trener Gurdon pripisuje i jučerašnjem Grahfestu na kojem su izgleda bili u punom sastavu i kompletni. Nema brige za Dobrovčane, nove bodove ponovo će loviti već u 9. kolu kad u Dobrovcu gostuje od danas vodeći Graničar iz Zagrađa.
Kod trećeligaša je Slavonija iz Prekopakre osvojilia prvi bod u prvenstvu, a igrači Ivice Juranovića otkinuli su ga drugom našem predstavniku Dinamu iz Badljevine. Lokalni derbi u Badljevini završio je 1:1, strijelac za Prekopakrane bio je Čakarić, dok je za domaćine zabio Zdesić.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić