U utakmici 4. kola 3. HRL Istok odigranoj u pakračkoj sportskoj dvorani rukometaši LiPe slavili su s uvjerljivih 44:18 protiv Mladost iz Donjeg Miholjca. Dvadeset i šest pogodaka viška na strani Pakračana samo po sebi dovoljno govori o razvoju situacije na parketu, dodat ćemo tek da su najefikasniji u redovima LiPe bili Krucki i Major sa 7 pogodaka dok su Macura i Šimić dodali po 6. Ova pobjeda Pakračane diže na visoko drugo mjesto na tablici odakle predvode grupu od četiri momčadi sa 6 osvojenih bodova. Odličnu poziciju na tablici branit će sljedeći vikend u Požegi gdje ih čeka sastav Požege 2.

Za Lipu su igrali : Kešćec, Sadilek 2, A. Krucki 7, Gamberger, Bartoluzzi 4, Sommer 3, Šimić 6, Macura 6, Vuković, Papušek, Lopar 3, Zerdin, Z. Krucki 1, Paragi, Major 7 i Vonić 4.

Uvjerljivi su bili i dječaci (A) u sklopu 3. i 4. kola 1. HRL Istok. U dvije utakmice ostvarili su ukupno 23 pogotka viška i to protiv Slatine od koje su bili bolji s 18:9, te protiv Mladosti (DM) koju su dobili s 29:15.

Igrali su: Benčić, Bruneta 16,  Hrešić 5, Nagy 4, Karačić 10, Lucić 7, Šimić 4, Nuić, Sotonica, Andričević 1 i Ristić.