banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U 7. kolu 2. Županijske nogometne lige Croatija je opet remizirala, a Dobrovac opet nije izgubio. Jedina razlika je da su Obriježani, obzirom na okolnosti nevezane direktno za utakmicu, ovaj put zadovoljni takvim ishodom utakmice dok Dobrovčani nisu.
Peti remi u sedam jesenskih utakmica Obriježani su na domaćem terenu doslovno iščupali protiv Dinama iz Rajsavca pogotkom u sučevoj nadoknadi za 3:3, nakon što su prokockali vodstvo od 2:1. Strijelci su bili Brinjak, Savi i Josipović. Nakon ovog remija nalaze se na 7. mjestu prvenstvene tablice s 5 osvojenih bodova. U 8. kolu igraju ponovo kod kuće, a protivnik će biti vodeća Sloga iz Trenkova.
Sudačka nadoknada bila je minutu preduga za Dobrovčane koji su gostovali kod Parasana u Golobrdcima i imali sva tri boda u džepu sve do 96. minute i posljednjeg napada na utakmici iz kojeg domaćini postižu izjednačujući pogodak za konačnih 3:3. Golove za Dobrovac postigli su Tepeš, Jozić i Tutić. Spomenimo i to da je utakmicu u Golobrdcima sudio samo glavni sudac (bez pomoćnika) - prilično neobično za ovaj nivo natjecanja. Bez obzira na to, Dobrovčani razloge mršavog remija ipak pripisuju vlastitoj izvedbi na terenu. Nakon 7. kola i dalje su bez poraza i s 13 osvojenih bodova zauzimaju 3. mjesto na tablici. Iduće kolo ponovo putuju u goste, ovaj put Dinamu iz Rajsavca.
U 1. ŽNL Lipik 1925 je poražen u Buku s minimalnih 1:0, a pogodak su primili u 3. minuti utakmice. Sljedeće kolo su slobodni, a 27. listopada u sklopu 9. kola u Lipiku gostuje Požega.
Kod trećeligaša Slavonija iz Prekopakre je kao domaćin izgubila 3:1 (Hofman) od Ovčara, dok je Dinamo iz Badljevine poražen s 3:2 (Munić 2) od Kamena u Vetovu. Na tablici je Slavonija posljednja bez boda, a Dinamo je šesti od osam klubova.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić