Kuglači Papuka prvi će na borilišta ovog sportskog vikenda koji domaćoj publici nudi čak devet utakmica u tri sporta. Oni će u sklopu 2. kola 3. HKL već danas s početkom u 18 sati na svojoj kuglani dočekati KK Lokomotivu 1967 iz Slavonskog Broda. U sklopu iste lige kuglači Slavonskog banovca i Lipika 1974 će na gostovanje požeškim klubovima.

U goste će i kuglači  Pakraca koji će sutra u sklopu 1.B HKL na put u Zagreb gdje će ih čekati Obrtnik-Torbar, dok će četvrtoligaš Sloga iz Prekopakre sutra s početkom u 17 sati dočekuje ekipu Zlatni lug.

Nogometaši Hajduka u sklopu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje u 8. kolu su domaćini NK Jadranu iz Gunje. Utakmica na  gradskom stadionu  počinje sutra u 15 sati.    Hajduku je  pobjeda neophodna jer sedam bodova iz isto toliko utakmica je skromniji učinak od očekivanog, a gosti iz Gunju su još bez pobjede i na tablici su predzadnji.

Ovaj vikend je većina mladih Hajdukovih selekcija igrati na domaćem terenu, osim juniora koji gostuju u Jakšiću.

Prvi će na teren u subotu u 10 sati limači (U11) koji dočekuju Dinamo Vidovce.  Obje selekcije pionira (U13 i U11) u nedjelju s početkom u 9,45 odnosno 11 sati dočekuju vršnjake osječkog Grafičar-Vodovoda.

Nogometaši Croatie iz Donje Obriježi u sklopu 7. kola 2. ŽNL na svom igralištu s početkom u 15,30 sati u nedjelju dočekuju Dinamo iz Rajsavca. Obriježani još nemaju ove jeseni pobjedu, tek četiri neriješene utakmice, a Rajsavčani su dva boda ispred njih pa bi ovom pobjedom zamijenili mjesta što je sigurno dodatni motiv Obriježanima. U istoj ligi Dobrovčani će na gostovanje u Golobrdce predzadnjem Parasanu.

U 3. ŽNL  u 6. kolu će prekopakranska Slavonija imati priliku za prve bodove jer im u nedjelju (15,30) u goste dolazi predzadnji  NK Ovčare. Dinamo Badljevina će na gostovanje u Vetovo, a Jovača iz Marinog sela je domaćin Lipi.

NK Lipik  u 1. ŽNL u  nedjelju ide na gostovanje u  Buk.

Rukomataši LiPe će u nedjelju s početkom u 18 sati  u sklopu 4. kola 3. HRL-istok  dočekati u svojoj dvorani ekipu Mladosti iz Donjeg Miholjca koja do sada ima samo jedan osvojen bod iz tri utakmice.