banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

[DODANO 19,45]

Prvog dana turnira odigrani su kompletni susreta prvog kola te gotovo svi susreti osmine finala u pobjedničkoj skupini. Nakon mečeva 1. kola završnicu te plasman u pobjedničku skupinu, koja će u konačnosti dati i pobjednika turnira, izborili su J. Rosić, D. Perković, Begić, Hofman, Mašić, Lalić, Zerdin, D. Rosić, G. Perković, Anušić, Prohaska, Mimić, Crnojević, Štrbac, Trbara i Čevizović. Poraženi turnir nastavljaju u utješnoj skupini.

Do trenutka objave teksta, odigrana je većina susreta osmine finala u pobjedničkoj skupini, a četvrtfinalisti turnira su Begić (slavio protiv Hofmana u meču dana nakon tie-breka), Mašić je bio bolji od Lalića, D. Rosić od Zerdina, Anušić je izbacio favorita turnira (G. Perković predao kod vodstva 5:0 zbog ozljede), Mimić (bolji od Prohaske), Crnojević je pobijedio Štrbca, a Trbara je slavio nakon preokreta i visokog vodstva Čevizovića. Posljednjeg četvrtfinalista dat će susret J. Rosića i D. Perkovića.

Natjecanje se nastavlja sutra u 9 sati kad se naizmjenično igraju mečevi završnice u obje skupine. Svečano proglašenje pobjednika predviđeno je iza 17 sati.

11,45

Danas prijepopodne na teniskim terenima u Pakracu započeo je 1. Pakrac Open. 32 igrača tijekom dana odigrat će kompletne susrete 1. kola, kao i neke mečeve osmine finala, onoliko koliko to satnica bude dopustila. O kompletnim rezultatima prvih susreta izvijestit ćemo večeras, kao i sastav pobjedničke i utješne skupine te eventualne rezultate ostalih mečeva. Nastavak turnira predviđen je za nedjelju s početkom u 9 sati.
Podsjećamo, mečevi se igraju na 9 dobivenih gemova, a u slučaju rezultata 8:8 igrat će se tie-break. Na susretima nema sudaca, računa se na uobičajeno fair play ponašanje sudionika. Osim pakračkih i lipičkih tenisača koji su na ovom turniru i najbrojniji (25) na pakračkoj premijeri nastupaju i tenisači iz Požege, Novske i Siska.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić