Rukometaši LiPe pobijedili su u Ivankovu domaći Cestograd s 27:25 u sklopu utakmica 1. kola 3. HRL Istok. Iako su u utakmicu ušli pomalo nervozno, kao uostalom i domaćini, naši rukometaši prvi pronalaze odgovarajući ritam i poluvrijeme uz vrlo dobru igru rješavaju minimalnom prednošću (11:10) u svoju. U nastavku susreta uslijedio je mali pad u igri, što su gosti iskoristili za mini preokret i odlazak na plus tri. Tada Pakračani pojačavaju ritam i izvrsnom igrom rade seriju 10:2 koja ih odvaja na sigurnih pet razlike (25:20). Ipak, mada je izgledalo da je utakmica riješena, domaći još jednom uspijevaju zaprijetiti, no ipak nedovoljno ozbiljno da ugroze premijernu pobjedu naših rukometaša u 3. HRL Istok.

Utakmicu u Ivankovu presudila je čvrsta i borbena obrana pakračke momčadi na čelu sa odličnim Kesćecom koji je, uz obranjenih 5 sedmeraca, svojim obranama omogućio dosta lakih golova iz kontri. Najbolji strijelci su bili iskusni Smiljčić i Bartoluzzi sa 7 odnosno 6 zgoditaka, a slijede ih Macura, Šimić i Major s po 3 postignuta gola.

U 2. kolu rukometaši LiPe su u Pakracu domaćini RK Mikanovci.

Za LiPu su igrali: Kešćec, Papušek, Macura 3, Bartoluzzi 6, Sommer 1, Šimić 3, Zerdin, Krucki 2, Paragi, Major 3, Smiljčić 7 i Vonić 2. Trener: Pipal.