Nogometni vikend prvi su otvorili nogometaši Hajduka koji su u sklopu 4. kola MŽNL Slavonije i Baranje poraženi kod NAŠKA-a Našicama s minimalnih 1:0. Bila je to ponovo utakmica u kojoj Hajduk nije iskoristio svoje brojne prilike pa se kući se vraća praznih ruku. Da bi stvar bila gora, crveni karton dobio je golman Matijašević pa je treneru Grubišiću kao vratarska varijanta preostao tek mladi vratar Častek. Priliku da se pokaže i nametne dobit će u vrlo teškom susretu, jer iduće subote u Pakrac stiže vodeće Kutjevo. Oni nemaju problema s efikasnošću, u 4 utakmice upisali su tri pobjede i remi uz gol razliku 14:4. Hajduk se nakon 4 kola nalazi na 10. mjestu s 4 osvojena boda.

U Našicama su igrali: Matijašević, Res (od 46’ Krenek), Rekavić, Baškiera, Kovačević (od 83’ Pjerabon), Petrović, Kaurin, Grafina (od 65’ Dietzman), Grubišić (od 77’ Krpan), Filipović, Komljenović (od 62’ Kovačić). Trener: Siniša Grubišić.

U utakmici 1. ŽNL Lipik je poražen u Vidovcima 2:1, a jedini pogodak postigao je Jirasek.

U drugoligaškom društvu naši predstavnici igrali su međusobno, a susjedski derbi odigran u Donjoj Obriježi između Croatije i Dobrovca završio je bez pobjednika 2:2. Iako su desetak minuta prije kraja utakmice zgodicima Sića i Špelića vodili s 2:0, Obriježani nisu uspjeli sačuvati prednost. S dva pogotka stvari je poravnao Tomislav Mijić. Nogometaši iz Donje Obriježi kao da su se specijalizirali sa prosipanje domaćih bodova u posljednim minutama susreta, sjetimo se samo utakmice s Hrvatskim dragovoljcem iz B. Drenovca… Osim toga ovo im je treći remi u isto toliko odigranih kola pa će trener Škariot morati poraditi na koncentraciji svojih igrača u periodu kad je utakmica naizgled dobivena. S druge strane trener Dobrovčana Gurdon može biti zadovoljan s osvojenim bodom jer je tako i nakon tri odigrana kola ostao neporažen.

U 3. ŽNL Dinamo iz Badljevine je u 2. kolu kao domaćin pobijedio Eminovce s 3:1, a pogotke su postigli Isić (2) i Munić. Slavonija iz Prekopakre izgubila je u Vetovu 4:1, a jedini pogodak postigao je Benković.