Nakon odigranih utakmica 2. kola ŽNL naši predstavnici Dobrovac i Croatija mogu biti zadovoljni s 4 osvojena boda. Zadovoljniji su svakako Dobrovačani koji su nakon prošlotjednog gostujućeg boda iz Bučja, u nedjelju kao domaćini s 3:1 pobijedili Slaven iz Gradca. Pogotke vrijedne bodova postigli su Popović (2) te Mijić s bijele točke. Ovom pobjedom Dobrovac je nakon dva kola na vrhu tablice s 4 osvojena boda.
Croatija iz Obriježi je remizirala u Golobrdcima protiv domaćeg Parasana. Završilo je 2:2, a strijelci za Obriježane bili su Špelić i Savi s 11 metara. Koliko vrijedi ovaj bod pokazat će vrijeme, jer Obriježani nakon utakmice i nisu bili prezadovoljni polovičnim plijenom. Već iduće nedjelje imat će priliku popraviti stvari i uvjeriti svoje navijače da vrijede više jer se u Obriježi igra lokalni derbi i nasuprot njima stajat će raspoloženi Dobrovčani.
U 1. ŽNL Lipik 1925 odigrao je odličnu utakmicu protiv kvalitetnog Kaptola. U utakmici punoj preokreta Lipičani su posljednjim trenucima susreta ispustili pobjedu i dopustili Kaptolčanima da zabiju za konačnih 4:4. Lipički strijelci bili su Jozipović, Miladinović, Šugić i Tin Podunavac. Iduće kolo Lipik gostuje u Vidovcima.
S natjecanjem su krenuli i trećeligaši. Naši predstavnici u posljednjem rangu natjecanja nisu se proslavili. Badljevčani su izgubili u Biškupcima s 4:2, dok je Slavonija iz Prekopakre na domaćem terenu poražena od Lipe s 3:1.