Proteklog vikenda započela su natjecanja u 1. i 2. Županijskoj nogometnoj ligi. Naš jedini predstavnik u društvu prvoligaša Lipik 1925 start prvenstva otvorio je porazom na neugodnom gostovanju u Kuzmici gdje je domaćin slavio s 5:3.
U odličnoj utakmici Lipičani su, iako poraženi, ostavili odličan dojam. Većinu utakmice igrali su bez isključenog Kasapovića i takvi u jednom trenutku opasno priprijetili (stigli do 3:4), no domaćini u posljednjim minutama ipak uspijevaju potvrditi pobjedu. Lipičke pogotke postigli su Oršić (2) i Galko.
U 2. ŽNL naši su klubovi na otvaranju prvenstva osvojili po bod. Za Obriježane se možda i ne može reći da su osvojili bod, prije da su izgubili dva, jer su kao domaćini u sudačkoj nadoknadi, točnije u 94. minuti susreta, prosuli već dobivenu utakmicu. Vodili su 2:1 golovima Josipovića i Savija protiv Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca i kad se činilo da su bodovi već upisani u jednom od posljednjih napada, nakon neodlučnosti domaće obrane, gosti uspijevaju izjednačiti. Iduće kolo Obriježani putuju u Golobrdce na noge Parasanu.
Dobrovac je prvo kolo odigrao u Bučju kod domaćeg Graničara. Završilo je bez golova, iako su Dobrovčani uspjeli jednom loptu prebaciti preko gol-linije glavni sudac i njegovi pomoćnici to nisu tako doživjeli pa su se naši nogometaši morali zadovoljiti s bodom. Prvu prvenstvenu pobjedu pokušat će upisati sljedećeg vikenda kad u Dobrovcu gostuje Slaven iz Gradca.
Prvenstvo u 3. ŽNL počinje narednog vikenda.