U utakmici 2. kola MŽNL Slavonije i Baranje u Kneževim Vinogradima Hajduk i domaći Borac odigrali su neriješeno 2:2. U otvorenoj utakmici s obje strane te nekoliko izglednih prilika, domaćini su poveli u 13. minuti susreta. Hajduk je odgovorio vrlo brzo, već u 28. minuti kad je odličnu igru Hajduka u tom periodu pogotkom zaokružio danas vrlo raspoloženi Komljenović. Do odmora se rezultat nije mijenjao. U poluvremenu trener Hajduka Siniša Grubišić radi dvije izmjene, a u nastavak susreta Pakračani ulaze odlučnije što već u 49. minuti rezultira novim pogotkom Komljenovića za vodstvo 2:1. Kontrola utakmice i odlična igra ipak se pokazala nedovoljnom da se Hajduk s gostovanja vrati s punim plijenom s obzirom na to da u 77. minuti domaćini poravnavaju iz kaznenog udarca.
Dojmove o utakmici potražili smo kod trenera Hajduka: „Suđenje ne želim komentirati, a s igrom svoje momčadi sam izuzetno zadovoljan i žalim što se kući ne vraćamo sa sva tri boda. Današnja utakmica bila je u svim segmentima na tragu onog što tražim od svoje momčadi pa se nadam da se nakon prošlotjednog poraza i današnjeg boda od idućeg kola okrećemo pobjedama“ rekao je nakon susreta Grubišić.
Na Gradskom stadionu u Pakracu Hajduk će do prve prvenstvene pobjede pokušati doći protiv Željezničara iz Slavonskog Broda koji u Pakracu gostuje 8. rujna (subota), a utakmica počinje u 17 sati.
Hajduk je u Kneževim Vinogradima nastupio u sljedećem sastavu:
Matijašević, Baškiera, Kovačević, Prohaska, Kovačić (od 46. Filipović), Komljenović (od 72. Dietzman), Petrović, Grubišić (od 75. Krpan), Grafina (od 64. Res), Rekavić, Pjerobon (od 46. Krenek).