Poznati su polufinalisti ovogodišnjeg Ljetnog malonogometnog turnira u Pakracu. To su Bravo Sport Rekreacija iz Gradiške koja je u prvoj utakmici večeri, sinoć pred oko tristo posjetitelja, u utakmici lišenoj veće neizvjesnosti sa 7:3 pobijedila solidnu momčad Žuta minuta iz Marinog Sela. Drugi polufinalist je odlična momčad CBNumero/KipGradnja iz Nove Gradiške koja je u potpuno izjednačenoj utakmici s 2:1 savladala domaći Elite Academy. Utakmica je mogla otići i na drugu stranu s obzirom na to da su pakrački mladići zapucali penal kod 0:0, ali se i nakon vodstva CB Numero vratili u utakmicu i poravnali rezultat dvije minute prije kraja susreta. Posljednji trenuci susreta ipak su bili kobni za Pakračane i novim pogotkom u polufinale zasluženo odlazi ekipa iz Nove Gradiške.

Niti druga pakračka momčad nije se uspjela dokopati polufinala. Šume Šugić poražene su od Caffe bara JetSet/Public iz Daruvara s 3:1, a njima će se kao četvrta momčad u polufinalu pridružiti i momčad Caffe bara Plavac, koja je u posljednjoj utakmici večeri (zbog kiše odigranog u pakračkoj sportskoj dvorani) pomalo iznenađujuće eliminirala prošlogodišnjeg pobjednika PopCornŠakić/BjelovarLive nakon izvođenja sedmeraca sa 7:6 (3:3).

VEČERAS (ILI U NEDJELJU) ZAVRŠNI DAN

Za večeras je predviđen završni dan koji će objediniti polufinalne i utakmice završnice (finale i utakmica za 3. mjesto). Prema najavi organizatora turnir će započeti na Partizanu u 19,30 sati, a ako kiša onemogući igranje završna će večer biti odigrana u nedjelju 17. lipnja prema istoj satnici. S obzirom na to da je i večeras realno očekivati loše vrijeme, organizator će na svojoj Facebook stranici (Sportska zajednica Grada Pakraca) najkasnije do 18,45 objaviti igra li se ili odgađa turnir.

PAROVI POLUFINALA

19:30-20:20 -> Bravo Sport&Rekreacija - Caffe bar Jet Set/Public Daruvar

20:20-21:10 ->  CB Numero/Kip Gradnja - Noćni klub Plavac

21:10-22:00 ->UTAKMICA ZA 3. MJESTO

22:00-22:50 -> FINALE

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA