Jučerašnjim utakmicama završeno je grupno razigravanje Ljetnog malonogometnog turnira u Pakracu. Nastavak slijedi danas od 19,30 sati kad su na redu četvrtfinalni dvoboji.
Utorak je, pred osjetno popunjenijim tribinama nego proteklih dana, otvoren utakmicom BS Rekreacija (Gradiška) – Šuma Šugić (Pakrac), a u relativno izjednačenom susretu slavili su Pakračani rezultatom 2:0. U nastavku večeri Šume Šugić poražene su od odlične momčadi PopCornŠakić iz Bjelovara, prošlogodišnjeg pobjednika turnira. Oni su ovu utakmicu, drugu od tri u nizu koje su zbog nadoknađivanja morali igrati, riješili u svoju korist s 2:1. Parirati im nešto ranije nije mogla niti domaća ekipa Hotel Pakrac/Slatki užitak koja se porazom od 0:6 ujedno i oprostila od natjecanja. U posljednjoj utakmicu večeri Bjelovarčanima se suprotstavila domaća momčad Elite Academy, a dvoboj je završio neodlučeno 1:1.
Konačne tablice odredile su i četvrtfinalne parove gdje se momčadi spajaju po načelu 1A-4B, 2A-3B, itd. pa će današnji susreti izgledati ovako:

19:30h, CB Numero/Kip Gradnja - Elite Academy
20:20h, Bravo Sport Rekreacija - Žuta minuta
21:10h, Šuma Šugić - Caffe bar Jet Set/Public Daruvar
22:00h, Pop Corn Šakić/Bjelovar Live - Noćni klub Plavac