banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Uvjerljivom pobjedom protiv Jadrana iz Gunje od 4:0 Hajduk je jučer odigrao svoju posljednju utakmicu u Pakracu u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje u sezoni 2017/18. S nova tri boda Hajduk ih sada ima 36 i u konkurenciji 16 ekipa je na 12. mjestu pri čemu najbližem pratitelju kolo prije kraja bježi pet bodova tako da će na tom mjestu ostati i nakon posljednjeg kola u kojem gostuje u Višnjevcu. Time je i matematički riješio sve dileme oko  eventualnog ispadanja pa je jasno da će i u svojoj jubilarnoj stotoj godišnjici igrati ovu ligu što je bio i postavljen cilj.

Jučer je na gradskom stadionu gostovala najslabija ekipa ovog proljeća koja doslovno nije opalila na gol Hajduka niti jedan udarac.  Mlaki Hajduk se i protiv takve ekipe patio cijelo prvo poluvrijeme stvorivši tek jednu prigodu za gol. Utakmica je dobila na dinamici ulaskom Kaurina i Filipovića odmah na početku drugog poluvremena. Unatoč brojnim prigodama na prvi gol se čekalo do 64. minute kada je volejem s 25 metara Petrović poslao loptu u rašlje. Nakon toga skoro svaki napad Hajduka je šansa, a strijelci su bili Krenek, Cerovečki i još jednom Petrović koji je time zaslužio i naziv igrača utakmice.

Za Hajduk su jučer igrali: Tomašić, Baškiera, Lesiček (od 69. Dietzman), Fogl (od 79. Grafina), Cerovečki, Komljenović (od 46. Kaurin), Petrović (od 81. Pjerobon), Kovačić, Rekavić, Šugić (od 46. Filipović), Krenek.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić