Domaćim pobjedama završena je sezona  naših klubova u 2. ŽNL. Dobrovac je u utakmici preokreta savladao Hrvatski Dragovoljac iz Brodskog Drenovca s 4:3, dok se Croatija iz Donje Obriježi na krilima četverostrukog strijelaca Giacomettija lako obračunala sa Slogom iz Trenkova.

U Dobrovcu nije slutilo na dobro, jer su gosti imali uvjerljivo vodstvo od 3:0 i činilo se da je utakmica riješena. No, pogotkom Tutića s bijele točke te Tepeša koji zabija dva gola, Dobrovac poravnava rezultat, da bi uz autogol Drenovčana u sudačkoj nadoknadi došao i do punog plijena. Dobrovac je prvenstvo završio na 4. mjestu s 27 osvojenih bodova.

Obriježani su jedva dočekali kraj turbulentne sezone koje su odrađivali u mini serijama – što poraza, što pobjeda. Za kraj su svojim navijačima poklonili pobjedu, a posebno raspoložen za igru bio je domaći najbolji igrač Giacometti koji je Trenkovčanima zabio sva četiri pogotka. S ova tri boda, Croatija je u konkurenciji 10 momčadi završila kao 7. s 22 osvojena boda. Obriježani vrijede više pa ovu sezonu trebaju što prije zaboraviti i okrenuti se novoj kako bi klub ponovo učinili konkurentnim za najviši plasman u drugoligaškom rangu.

Kod trećeligaša su Slavonija iz Prekopakre i Dinamo iz Badljevine odigrali posljednji susret sezone, a susjedski derbi je završio bez golova. U 1. ŽNL Lipik 1925 je slavio na gostovanju u Pavlovcima s 4:0. Prije posljednjeg kola Lipik je 5. Na tablici s 35 osvojenih bodova.