Sudeći prema rezultatima, izuzmemo li Lipik,  naši klubovi u županijskim nogometnim ligama jedva čekaju da prvenstvo završi. Nogometaši Dobrovca su u pretposljednjem kolu 2. ŽNL upisali poraz od 2:0 na gostovanju kod vodećeg Graničara iz Zagrađa. Ovim porazom Dobrovčani su ostali na 24 osvojena boda što im je u ovom trenutku dovoljno za 5. mjesto na tablici. Zadnje kolo Dobrovac dočekuje H. Dragovoljac iz Brodskog Drenovca
Ništa bolje nisu prošli niti Obriježani koji su s glatkih 3:0 poraženi upravo na gostovanju u Brodskom Drenovcu. 18 osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva momcima iz Croatije nisu dovoljna za bolji plasman od 8. mjesta, a priliku za eventualno poboljšanje objektivno lošeg dojma imat će u posljednjem kolu kad pred svojim navijačima igraju protiv Sloge iz Trenkova.
U 1. ŽNL Lipik je pred svojim navijačima pobijedio Croatiju iz Mihaljevaca s 4:0 uz dva postignuta gola Zanettija te po jedan Garače i Jiraseka. Lipičani se dva kola prije kraja prvenstva nalaze na 5. mjestu s 32 osvojena boda.
Kod trećeligaša Slavonija iz Prekopakre poražena je kao domaćin od Ovčara s 5:3. Domaće golove postigli su Čakarić, Relota i Meljankić. Dinamo iz Badljevine je ovo kolo bio slobodan.