Nakon prošlotjednog punog plijena iz Vetova, nogometaši Dobrovca nisu uspjeli kao domaćini savladati vodeći Omladinac iz Čaglina, u utakmici 16. kola 2. ŽNL odigrane u nedjelju u Dobrovcu. Izborili su remi, no po riječima trenera Marijana Gurdona, s ovom podjelom bodova mogu biti zadovoljniji gosti. „Vodili smo 2:0 golovima Mijića i Tepeša, nakon toga smo se pošteno ispromašivali što su iskusni gosti znali kazniti. Šteta za bodove, no zadovoljan sam što smo pokazali karakter i kad smo kompletni bez problema se nosimo i s najjačima“. Dobrovac nakon nedjelje zauzima 4. mjesto na tablici s 24 boda, a idući vikend putuje na noge vodećem Graničaru iz Zagrađa.

Zadovoljan vjerojatno nije Dario Škariot, trener Croatije iz Donje Obriježi, koja nakon serije dobrih rezultata, bilježi negativan niz. Tjedan nakon poraza kod Graničara u Zagrađu, jučer su na svom igralištu izgubili od slabog Graničara iz Bučja koji je slavio minimalno 1:0. Ovim porazom Obriježani se nalaze na 7. mjestu s 19 bodova, a iz rezultatske krize pokušat će izaći iduće nedjelje kad gostuju u Brodskom Drenovcu kod H. Dragovoljca.

U 1. ŽNL nogometaši Lipika očekivano su slavili na gostovanju u Gradcu kod posljednjeg Slavena, a uvjerljiv nastup okrunili su s pet golova u protivničkoj mreži. Precizni su bili Šugić dva puta te Jirasek, Galko i Jozipović. Nakon 19 odigranih kola Lipik 1925 nalazi se u zlatnoj sredini s 29 osvojenih bodova.

U 3. ŽNL napokon pobjeda Badljevčana koji su kao domaćini bili bolji od Jovače iz Marinog Sela. Pogotke za Dinamovu pobjedu od 4:1 postigli su Delač, Munić, Tutić i Topalović. Slavonija iz Prekopakre je izgubila u Golobrdcima od Parasana 2:1, a jedini pogodak je postigao Lesičak. Iduće kolo Slavonija će kod kuće dočekati Ovčare, dok će Dinamo imati slobodan vikend.