S gostujućih utakmica odigranih u sklopu 11. kola 2. ŽNL naši su se predstavnici vratili različitog raspoloženja. Croatija iz Donje Obriježi je u Vetovu slavila protiv Kamena s 2:0, dok je Dobrovac istim rezultatom poražen u Sulkovcima kod istoimenog domaćina.
Nakon prošlotjednog domaćeg remija protiv Dobrovčana, Obriježani su danas golovima Marina Sića uzeli značajne bodove vani, no sve to malo će vrijediti ne ponove li isto narednog vikenda kad u Obrijež dolaze upravo Sulkovci. Sudeći po rezultatima u dva odigrana kola nastavka prvenstva Obriježanima se konačno smiješi kvalitetna polusezona u kojoj bi trebali napraviti iskorak prema sredini tablice te osigurati mjesto u drugoligaškom društvu i dogodine.
S druge strane, Dobrovac iza kojeg je dobro odigran jesenski dio prvenstva, u nastavak nije krenuo najbolje. Nakon spomenutog boda s obriješkog gostovanja, danas su poraženi u Sulkovcima. Ništa neočekivano, još manje dramatično. Razloge lošijeg starta pripisat ćemo trećoj uzastopnoj gostujućoj utakmici (brojimo li posljednje kolo jeseni) pa se pobjeda iduće kolo u Dobrovcu protiv Dinama iz Rajsavca nameće kao imperativ.
„Igrali smo solidno sat vremena, no onda smo dobili gol. Krenuli smo po izjednačenje, ali je novi pogodak u našoj mreži u 88. minuti riješio pitanje pobjednika. Idemo dalje, iduće kolo smo konačno domaćini i pred našim vjernim navijačima Rajsavčani moraju pasti“, kratko nam je rekao trener nogometaša Dobrovca Marijan Gurdon.
U 1. ŽNL Lipik 1925 je u 14. kolu izgubio 4:1 u gostima kod Kutjeva, jedini pogodak za Lipičane postigao je Zlatko Osmanović. Nakon ovog poraza Lipik se nalazi na 5. mjestu prvenstvene ljestvice s 23 osvojena boda.