Pakrački Hajduk jučer se je vratio s gostovanja iz Našica neporažen u sklopu natjecanje u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje.
Hajdukovci su protiv domaćina NK NAŠK odigrali 1:1. Izjednačujući pogodak za Hajduk je postigao u 67. minuti iz jedanaesterca Danko Cerovečki.
Prema riječima sportskog direktora Slavka Vuića obje ekipe su imale prilika i za drugi zgoditak pa je neriješeno pravedan ishod.
Hajduk je tako ostao neporažen i nakon tri proljetna kola i s 20 bodova je i dalje 12. na tablici, ali udaljeniji od zone ispadanja nego na kraju jeseni.
Iduće kolo, u subotu, na svom stadionu dočekuje Šokadiju iz Babine Grede. Hajduk želi zadržati pobjednički niz, a utakmica je utoliko važnija jer je Šokadija predzadnja na tablici i pobjedom bi Hajduk ostvario vjerojatno nedostižnu razliku od 11 bodova i uhvatio priključak u sredini tablice.
U Našicama su nastupili: Matijašević, Baškiera, Lesičak (od 56.' Krenek), Fogl (od 65' Filipović), Cerovečki, Komljenović, Petrović, Kovačić, Rekavić, Šugić (od 76' Bukovac), Luksetić (od 13' V. Svjetličić). Trener Renato Krizmanić.


Mlade kategorije
Nakon dvije odgode zbog vremenskih neprilika, jučer su prvenstvo nastavile i mlađe Hajdukove kategorije.
Kadeti (U17) pomalo neočekivano jer je velika razlika na tablici su u sklopu 1. Kvalitetne lige Slavonije i Baranje za mladež poraženi na gostovanju u Belišću s 4:2 pri čemu je oba gola za Hajduk postigao Alen Grafina. Hajduk je i dalje šesti na tablici s 24 boda.
Jednako tako pomalo neočekivanim rezultatom, ali iz posve obrnutih pozicija je završila utakmica istih protivnika u konkurenciji starijih pionira (U14). Hajduk je pobijedio s 2:0 golovima Tea Duvnjaka i Vjekoslava Pavičića. Hajduk je sada s 11 bodova na tablici jedanaesti. Obje selekcije idući vikend dočekuju vršnjake iz Našica.
Prvenstvo je započelo i za mlađe pionire (U12) u Međužupanijskoj ligi Brod-Požega. Oni su jučer bili uspješni na gostovanju u Vidovcima gdje su pobijedili domaćina Dinamo s 3:1. Dva gola je zabio Luka Majstorović, a jednog Stjepan Dietzman. Ova selekcija nastavlja utrku s Požegom za prvo mjesto, a razlika je jedan bod u korist Požežana.
Znatno slabija selekcija limača (U10) u Vidovcima je poražena sa 7:1, a strijelac počasnog gola je bio Leo Komarić. Hajdukovi limači su šesti s 15 bodova. U subotu obje selekcije gostuju u Rešetarima protiv Budućnosti.
Jučer je nastavljeno i prvenstvo u 2. ŽNL, a u lokalnom derbiju u Donjoj Obriježi utakmicu bez golova su odigrali Dobrovac i Croatia iz Donje Obriježi.