Papuk i Slavonski banovac kolo prije kraja riješili su se briga oko opstanka u 3. HKL, Pakrac je odlično odigrao u Zaboku, a prekopakranska Sloga neočekivanim porazom na svojoj kuglani zakomplicirala je eventualni plasman u viši rang, rezultati su ovog vikenda odigranih prvenstvenih utakmica.
Papuk je na svojoj kuglani doigrao neodlučeno 4:4 protiv Zanatlije iz Nove Gradiške pri čemu su pojedinačne bodove donijeli I. Turković mlađi (527), D. Major (546), D. Blažević (498) i S. Karačić (556). Istim rezultatom Slavonski banovac je u Sl. Brodu odigrao protiv Regoča uz ponovo dobro partiju Gordana Špelića (544) i osvojio bod koji im jamči i dogodine nastup u ovom rangu. To nije uspjelo Lipiku 1974 koji je izgubio od do jučer posljednjeg PPK Kutjevo s 5:3 i za opstanak mora na svojoj kuglani idući vikend pobijediti Požegu. Stanje na tablici je takvo da se međusobno sastaju posljednja četiri kluba, svi s 12 bodova. Pobjednici će opstati, a poraženi vjerojatno ispadaju u četvrti rang. Sl. banovac je mjesto ispred njih s 13 bodova i u svim kombinacijama ostaje bez obzira na rezultat u posljednjem kolu u kojem dočekuje drugoplasiranu Novu Gradišku. Papuk koji je mjesto ispred Banovaca s 15 bodova, će na gostovanje u Požegu protiv sigurnih prvaka Nove nade pa će utakmica se odigrati radi prestiža.
Nakon serije loših nastupa ovog vikenda odlično su odigrali u 1.B HKL kuglači KK Pakrac i pobjedom u gostima kod Zaprešića od 5:3 gotovo osigurali šesto mjesto u konačnosti. Briljirao je Robert De Zan srušivši 606 čunjeva, a odlični su bili Juranović i Štor s 572 srušena čunja što im je uz ukupno bolji rezultat donijelo dva boda. U posljednjem kolu dočekuju Radnik iz Velike Gorice koji ispada iz lige.
Sloga je na svojoj kuglani odigrala vrlo loše i neočekivano izgubila od požeške HVIDR-e sa 7:1 (D. Špelić 530) i želi li zadržati drugo mjesto koje omogućuje plasman u treću ligu morat će u posljednjem kolu pobijediti u Požegi izravnog konkurenta Obrtnika BAM.