banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Treći otvoreni stolnoteniski turnir „Pakrac & pingać u srcu“ u organizaciji Stolnoteniskog kluba LiPa, kao jedna od manifestacija u okviru obilježavanja Dana Grada, održan je danas u gradskoj dvorani a privukao je rekordan broj natjecatelja iz Hrvatske ali i iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Koliko je ovogodišnje izdanje turnira dobro posjećeno govori podatak da je u kadetskim kategorijama nastupilo skoro stotinu natjecatelja što je značajan porast u odnosu na prošlogodišnji turnir, a njegovoj kvaliteti doprinosi i nastup trinaest natjecatelja rangiranih na državnim rang listama.

Natjecanju su uz naše domaće natjecatelje pristupila i djeca iz klubova iz Pitomače, Slatine, Nove Gradiške, Novske, Virovitice, Bjelovara, Slavonskog Broda, Banja Luke, kao i iz gotovo dvije stotine kilometara udaljenih Vinkovaca i Nuštra. Zbog iznimno velikog odaziva u kadetskim kategorijama danas najavljeno održavanje gradske lige LiPa u kategorijama odrasli i djeca odgođeno je i na rasporedu će biti prvom pogodnom prilikom u prostorijama stolnoteniskog kluba LiPa u Filipovcu.

Kroz višesatno natjecanje po grupama koje je trajalo sve do 16 sati najboljima u svojima kategorijama pokazali su se Enio Funes iz Nove Gradiške i Kroužil Hana iz Daruvara u kategoriji kadeti, Kasana Kristijan iz STK LiPa i Dragišić Sofija iz Banja  Luke u kategoriji mlađi kadeti, Mesić Franko iz Nuštra i Špoljar Lana iz Bjelovara u kategoriji najmlađi kadeti te Sanić Danijel iz STK LiPa koji je bio najbolji u kategoriji klinci dok je njegov klupski kolega Majdandžić Ivan osvojio treće mjesto u istoj kategoriji.

Naši mladi stolnotenisači STK LiPa su i kroz utješni ždrijeb došli do medalja i to Niko Kozić koji je u kategoriji kadeta osvojio prvo mjesto kao i Marko Barać koji je osvojio treće mjesto u istoj kategoriji. Kroz utješni ždrijeb treće mjesto u kategoriji mlađi kadeti osvojio je Mihael Malina.

Okupljene je kao predstavnik Grada prigodnim riječima dobrodošlice pozdravio glavni tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca Denis Relota. Zahvalio se svima na iznimno dobrom odazivu, poželio im sreću u natjecanju i posebno pozdravio goste van naše županije i Lijepe naše. Zahvalio se i pohvalio Stolnoteniski klub LiPa na vrlo dobroj organizaciji turnira te izrazio nadu da će svi prisutni doći i nagodinu u još većem broju.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić