U nastavku ligaških natjecanja u 3. i 4. HKL od naših klubova ovog vikenda je pobijedila samo „Sloga“. Oni su se u nedjelju s gostovanja u Požegi protiv Elektre vratili s uvjerljivih 7:1. Prekopakrani su odigrali dobro u Požegi što potvrđuje za ovaj rang dobar rezultat ukupno srušenih čunjeva 3081 pri čemu je najbolji bio Željko Pavković (538). Kako je vodeća Lokomotiva poražena s ovom pobjedom Prekopakrani su došli na drugo mjesto i samo dva boda zaostatka za vodećom ekipom, a kako je do kraja ostalo još sedam kola „Sloga“ je ponovo u borbi za naslov.

Manje uspjeha ovog vikenda su imali naši trećeligaši zabilježivši sva tri poraza uz loše rezultate. Malo od toga je odskočio Slavonski banovac koji je srušio na svojoj kuglani ekipno solidnih 3115 čunjeva, ali to nije bilo dovoljno protiv vodeće ekipe Novih nada iz Požege pa je utakmica završila 6:2. U poraženoj ekipi odličan je bio Gordan Špelić sa 561 oborenim čunjem. Papuk je poražen u Sl. Brodu od Regoča s 5:3 srušivši pri tom više nego skromnih 2985 čunja pri čemu je odskočio samo Siniša Karačić sa srušenih 540 čunjeva. Lipik 1974 je poražen od Croatie s visokih 7:1 uz loših 2922 srušena čunja pri čemu je solidan rezultat napravio jedino mladi Domagoj Tušim (527) ostvarivši jedini pojedinačni bod za Lipik.

Serijom poraza naši klubovi su se na tablici poredali jedan za drugim od šestog do osmog mjesta s 10 i 8 bodova i svi se nalaze u zoni borbe za opstanak. Tko će idućeg vikenda zabilježiti bodove u međusobnom susretu odlučit će Lipik i Slavonski banovac, a Papuk na svojoj kuglani će imati težak zadatak protiv drugoplasirane Nove Gradiške.