banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Mješoviti kadetsko-juniorski sastav Hajduka iz Pakraca pobjednik je poznatog malonogometnog turnira „Petica“ igranog tijekom siječnja u organizaciji Bjelovarsko-bilogorskog nogometnog saveza. Turnir je ove godine bio masovniji nego inače jer je organizator u uzrastu U18 objedinio juniorsku i kadetsku kategoriju što je rezultiralo s čak 22 prijavljene ekipe.

Grupna faza turnira igrana je tijekom dva vikenda, a pakračka ekipa vođena trenerskim autoritetom Sinišom Grubišićem, do završnice je došla uvjerljivim nastupima i pobjedama u dvoranama Grubišnog polja i Garešnice.

Završnica turnira odigrana je 28. siječnja u Bjelovaru, a nešto malo problema raspoloženim Pakračanima u četvrtfinalu je pružila tek momčad Zdenke iz Velikih Zdenaca. Ravnopravan meč otišao je čak do kaznenih udaraca u kojima je briljirao golman Dorijan Tomašić obraniviši čak četiri sedmerca i tako praktično sam odlučio najnezgodniju utakmicu završnice. Trenutak slave i mogućnost da iskaže sav svoj potencijal, nepošteno bi bilo prešutjeti, nesebično su mu omogućili njegovi suigrači zapucavši nekoliko kaznenih udaraca.

Oni su se pak „Dodi“ odužili odličnim igrama u polufinalu gdje su golovima Krpana rutinirano pobijedili „Garić“ iz Garešnice 2:0, dok su u finalu još uvjerljivije savladali „Mladost“ iz Ždralova. Završilo je 3:0, strijelci su bili Grafina, Dietzman i Grubišić.

Ovo je četvrti trofej s turnira serije „Petica“, ranije su ga dvaput osvajali uzrasti U8, dok je jednom pobjednički pehar podigla i kategorija U14.

Za HAJDUK su igrali: Tomašić, Dieztman, Pjerobon, Krpan, Kačer, Grubišić, Grafina i Kelemen. Trener je bio Siniša Grubišić.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić