banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U listopadu prošle godine samozatajno je osnovan Odbojkaški klub „Volley“ Lipik-Pakrac, a u subotu s početkom u 10,30 u pakračkoj sportskoj dvorani na prigodnom turniru imat će svoju prvu javnu pakračku promociju.

Kako  nam je objasnila Melita Tukara, jedna od  nositeljica aktivnosti i osnivačica,  klub je prerastao iz odbojkaške sekcije Osnovne škole braća Radić u kojoj djevojčice od 11 do 15 godina starosti pod njenim nadzorom i nadzorom kolegice Zvjezdane Kliček već godinama treniraju odbojku. No aktivnost je prerasla interese i njih i djece te su uz pomoć daruvarskih odbojkaša Nikole Sabolića, Ivana Hadžića i Marka Kepčije osnovali jesenas odbojkaški klub. U klubu su pakrački, ali i lipički osnovci. Formirali su tri  ženske  natjecateljske selekcije mlađeg uzrasta („mini odbojka“ – do 11 godina starosti, „mala odbojka“ do 13 godina starosti i mlađe kadetkinje – do 15 godina) i uključile se u natjecanje u ligu Bjelovarsko- bilogorske županije. U njoj su do sada odigrale dva kola i ostvarile, s obzirom na početak rada protiv iskusnijih selekcija, vrlo dobre rezultate:  najmlađi obje pobjede, a srednji i stariji uzrast po pobjedu i poraz.

Radi promocije kluba  odlučili su se svojim sugrađanima predstaviti  i prezentirati rad na sutrašnjem turniru u kojem će u različitim starosnim kategorijama nastupiti uz njih i odbojkaši i  odbojkašica iz Daruvara, Bjelovara, Požege, Križevaca, Vrbovca, Zagreba i Osijeka. Uz slobodan ulaz, početak turnira  je u 10,30 sati i mlade odbojkašice očekuju da će ih dolaskom podržati roditelji i sugrađani.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić