Nesvakidašnju utakmicu odigrali su u nedjelju u Pakracu kadeti (U17) Hajduka i Željezničara iz Slavonskog Broda u sklopu posljednjeg kola 1. Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje koja je završila bez golova. Glavni krivac je izuzetno težak teren natopljen vodom, te mladi golman Željezničara David Vrljić koji je obranio nekoliko udaraca koji su svi već vidjeli u golu. Pored toga gosti su dva puta izbijali loptu s crte, naši mladi igrači su ponešto promašili tako da nisu uspjeli bodovno materijalizirati činjenicu da se dvije trećine vremena igralo oko ili u šesnaestercu gostiju. Tako je i Filip Dietzman propustio priliku preuzeti vodeće mjesto strijelca lige pa je s 11 golova sada drugoplasirani.

Gol nije uspjela zabiti niti momčad starijih pionira (U14) protiv istog protivnika, koji je jednu svoju šansu ipak realizirao tako da su iz Pakraca pobjedom od 1:0 odnijeli sva tri boda.

Mada je prvenstvo završeno obadvije ove selekcije imaju još u nedjelju za odigrati gostujuću  zaostalu utakmicu protiv Vukovara.

Na tablici kadeti su s 20 bodova šesti, a stariji pioniri u konkurenciji 14 klubova su s 8 bodova 12.

Mlađi pioniri (U12) su započeli s dvoranskom sezonom. Jučer su u Garešnici uspješno odigrali treće i četvrto kolo lige „Petice“, dvoransko prvenstvo Bjelovarsko-bilogorske županije koje je ove godine izuzetno masovno pa se igra u čak pet kvalifikacijskih skupina. Mladi Hajdukovci su jučer pobijedili vršnjake iz Lipika s 3:1 i odigrali neriješeno protiv Garića 2:2. Kako su tjedan dana ranije u daruvarskoj dvorani u sklopu istog natjecanje pobijedili imenjaka iz Hercegovca s 5:0 i Daruvar s 5:1 uvjerljivo kao prvoplasirani će naredne nedjelje na završnicu u Bjelovar u kojoj će igrati osam najuspješnijih momčadi iz kvalifikacijskih skupina.

Većinu golova za Hajduk su postigli Moreno Komora, Darijan Kliček i Luka Majstorović.

Ligu „Peticu“ će poslije Nove godine igrati i kategorije U8, U10 i U18.