Odličnu utakmicu odigrao je jučer Hajduk za kraj jesenskog dijela sezone u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje. Pobijeđena je ekipa Višnjevca s visokih 7:1 (3:0).

Na prvi gol se čekalo do 20. minute kada Mario Komljenović nakon slobodnog udarca Borisa Prohaske posprema loptu iz blizine u gol. Dvije minuta kasnije nakon odličnog ubacivanja Jiraseka, Filip Dietzman sam izlazi na nemoćnog golmana.  U 40. minuti  solo prodor Šimuna Kreneka završava Valentino Jirasek. Isti igrač u 58. minuti nakon ubacivanja B. Prohaske postiže novi gol.  Prohaska je bio asistent  i u 63. minuti Stjepanu Petroviću  za 5:0, a jučer izuzetno raspoloženi Prohaska nakon tri  asistencije u 66. minuti  i sam zabija za 6:0. Desetak minuta kasnije gosti postižu počasni gol, a za kraj utakmice u 84.  mladi Matija Vuić nakon malonogometne akcije Hajdukovih kadeta postiže svoj prvi zgoditak za seniorsku momčad.

Osim u dobroj utakmici pri čemu u Hajduku nije bilo slabog igrača, publika je dodatno uživalo u posljednjoj trećini kada je trener Vuić uveo kadete Nikšu Grubišića, Matiju Vuića i Domagoja Kačera pa su u tom dijelu na terenu bile vjerojatno dvije najmlađe ekipe u ligi.

Hajduk je ovom pobjedom došao na 13. mjesto s isto toliko bodova, ali mu sada konkurencija iz sredine tablice bježi samo dva boda pa ga na proljeće i dalje čeka borba za opstanak. Ova pobjeda ulijeva u tome optimizam jer su jučer nastupili u značajno kompletnijem, mada ne i kompletnom, sastavu nego što su igrali ove jeseni što je uz trenerski problem bio i glavani razlog  neočekivano bodovno slabog  jesenskog salda i niskog položaja na tablici.

SASTAV:  Tomašić, Baškiera, Lesičak (od 71. Mijić), D. Prohaska, B. Prohaska (od 69. Vuić), Komljenović, Petrović, Dietzman (od 55. Šugić), Svjetličić (od 65. Grubišić), Jirasek, Krenek (od 78. Kačer). Trener Slavko Vuić.