NK Hajduk je u subotu u sklopu  13. kola Međužupanijske lige Slavonije i Baranje osvojio važna tri boda pobijedivši NK Graničar iz Županje s 1:0.

Hajduku je to tek druga pobjeda ove jeseni i uz četiri neriješene utakmice s 10 bodova u konkurenciji 16. klubova je trenutno 13. sa samo dva boda više od zone ispadanja.

Hajduk nije odigrao nešto posebno bolje nego prethodnih kola, a do tri boda su došli zahvaljujući htijenju i velikoj borbenosti. Jedini zgoditak je postigao  Šimun Krenek u 75. minuti nakon odlične asistencije Danka Cerovečkog koji ga je „podvaljivanjem“ izbacio izravno pred golmana. Hajduk prije toga nije iskoristio dvije izgledne prilike: mladom Vilimu Svjetličiću je krajem prvog poluvremena odličan udarac s ruba šesnaesterca obranio dobar gostujući golman, a D. Cerovečki je nešto prije postignutog gola iz izgledne situacije nepotrebno dodavao na drugi stativu. Gosti pak mogu žaliti za 60. minutom kada su u samo nekoliko sekundi pogodili vratnicu čak dva puta. Sve ostalo su bile poluprilike, a za Hajduk je dobro što su  tek drugi put ove jeseni  završili utakmicu bez primljenog gola što bi mogla biti dobra naznaka pred slijedeće gostovanje u Gunji protiv Jadrana, susjeda na tablici.

SASTAV: Matijašević, Baškiera, D. Prohaska, Cerovečki (od 86. Luksetić) Komljenović, Petrović, Dietzman (od 74. Mijić), Svjetličić (od 46. Lesičak), Stokić (od 64. Šugić), Jirasek, Krenek.