Najveće iznenađenje 10. kola 1. Županijske nogometne lige pobjeda je Mladosti iz Pavlovaca na gostujućem terenu kod favoriziranog Lipika. Pavlovčani su slavili 3:1 i tom pobjedom spriječili domaćina da iskoristi kiks vodeće Požege i ponovo zasjedne na vrh prvenstvene tablice. Ovo kolo nije bilo sretno za najbolje momčadi, sve tri vodeće ekipe prije 10. kola su poražene, a osim Lipika, probuđeni Dinamo iz Vidovaca pobijedio je Požegu 5:2, dok je trećeplasirano Kutjevo izgubilo kao domaćin od Kaptola 4:3.
Posljednje 11. kolo jesenskog dijela prvenstva igra se 11. i 12. studenog kad Lipik gostuje u Kuzmici kod Tim Osvježenja gdje će eventualnim bodovima pokušati osvojiti naslov jesenskog prvaka, s obzirom na to da Požega kod kuće igra derbi protiv Kutjeva.
Hajduk je u 12. kolu MŽNL Slavonije i Baranje s 5:1 poražen u Otoku kod istoimenog domaćina. Pakračani su vrlo rano primili pogotke pa je domaćin već u 10. minuti vodio 2:0, a nadu zelenima pogotkom je vratio Boris Prohaska. Ista je trajala sve do posljednjih pola sata utakmice kad Otok riješava susret s tri nova pogotka u mreži mladog Hajdukovog golmana Dorijana Tomašića.
Sljedeća utakmica igra se 11. studenog u Pakracu protiv Graničara iz Županje.