Uspješne su bile ovog vikenda mlađe kategorije Hajduka upisavši tri pobjede dok su poraženi samo stariji pioniri (U14).

Dramatičnu utakmicu su odigrali kadeti (U17) na svom terenu protiv Sloge iz Nove Gradiške. Brzo vodstvo i totalna premoć  na početku utakmice je rezultirala već u 9. minuti vodstvom od 2:0 (strijelci Dinko Čuljak i Matija Vuić s 11 metara) koje se počela topiti u 26. kada gosti postižu gol nakon čega uspostavljaju ravnotežu na terenu. Franko Kelemen je bio strijelac za 3:1, ali gosti početkom drugog poluvremena izjednačuju na 3:3. Kada je publika već pomišljala na najgore, jučer  najbolji igrač Matija Vuić s dva nova pogotka, od kojih jedan ponovo s 11 metara, donosi Hajduku u konačnosti sigurna tri boda. S njima  kadeti Hajduka na tablici  1. kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje imaju uz utakmicu manje 16 bodova i nalaze se na šestom mjestu.

U istom rangu, samo uzrastu U14, mladi Hajdukovci su izgubili protiv istog protivnika s 2:0. S utakmicom manje i  osam bodova nalaze se na 11. mjestu. Idućeg vikenda obadvije ove selekcije će na teško gostovanje u Osijek protiv Hypo limača.

Uspješne su u nedjelju bile i dvije mlađe Hajdukove selekcije koje igraju Međužupanijsku ligu Brod- Požega. Mlađi pioniri (U12) na gostovanju u  Batrini  ostvarili su pobjedu od 3:1 pri čemu je Stjepan Dietzman zabio nova dva gola, a Stjepan Kiš dodao još jedan.

Hajduk je s 20  bodova treći na tablici, a u subotu na svom igralištu dočekuje vršnjake Marsonije koji uz  utakmicu više su vodeća momčad lige.

U Batrini su uspješni bili i limači (U10)  ostvarivši uvjerljivu pobjedu od 5:0 pri čemu je dva gola postigao Fran Milek-Sacher, a po jedan su dodali Josip Ilinković, Leo Tepurić i Jakov Švajghart.

Limači su sa 12. bodova na tablici šesti.