Rukometaši LiPe poraženi su u utakmici 4. kola 2. HRL Istok od ekipe HRK Borovo s više nego uvjerljivih 39:16. Niti prije utakmice igrane u lipičkoj školskoj dvorani domaći rukometaši nisu imali iluzija oko konačnog ishoda ovog susreta, pa kad se tomu doda nedostatak nekolicine prvotimaca te nastup trojice rekonvalescenata, visok poraz i nije previše iznenađujuć. O utakmici se i nema što previše za reći, od početka susreta gosti su bili puno bolji, obrana koja je u pripremnim utakmicama krasila pakračko – lipičke rukometaše protiv Borova nije dobro funkcionirala, a napadi su završavani brzopleto pa su jedini svijetli moment iz ove utakmice postali još golobradi momci Vonić, Major, Sadilek, Vuković i Šimić koji su odigrali solidnu partiju.
Nema sumnje, ovu će utakmicu naši rukometaši brzo zaboraviti, a priliku za popravljanje dojma imaju u narednim utakmicama kad su na redu nešto lakši protivnici s kojima bi susreti trebali biti kud i kamo neizvjesniji. U 5. kolu priliku za bodove rukometaši LiPe potražit će 4. studenog u Orahovici kod istoimenog drugoligaša.
Za Lipu su protiv Borova nastupili golmani Papušek, Savi i Kešćec, Sadilek Macura 2, A. Krucki 4, Vuković, Šimić 1, Hlapović 1, Lucić 2, Lopar 1, Z. Krucki, Major 2, Smiljčić i Vonić 3.
Ono što raduje su vrlo dobri rezultati LiPe 2 čiju okosnicu čine maloprije spomenuti mladići, a koja igra seriju prijateljskih susreta redom s ekipama trećeligaškog ranga. Pobijedili su seniorski sastav Novske, neodlučeno igrali s Daruvarom, te su tijesno poraženi od Garešnice 2 čiju okosnicu momčadi čini pet igrača koji i u prvoj ekipi sakupljaju prvoligaške minute.