Unatoč što su u subotu u 7. kolu protiv  „Sloge“  iz Nove Gradiške odigrali  neriješeno  mlađi pioniri (U12) pakračkog Hajduka ostali su s 19 bodova vodeća momčad u Međužupanijskom prvenstvu Brod-Požega. Strijelac jedinog gola za Hajduk je bio Stjepan Dietzman, kojem je to 15. gol u ovom prvenstvu i uvjerljivo je najbolji strijelac lige.

Njihovi „cimeri, dvije godine mlađa selekcija „limača“ u istom natjecanju je protiv istog protivnika također odigrala neriješeno, ali bez golova. Nakon sedam kola oni su u šesti s 11 osvojenih bodova.

Idućeg vikenda obadvije selekcije igraju u Batrini.

Nakon dva uzastopna poraza kadeti (U17) su se u 1. kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje vratili pobjedama. U nedjelju su pobijedili u Đakovu Croatiu s 2:0 zgodicima Alena Grafine i Filipa Dietzmana. S utakmicom manje nakon 8. kola su šesti s 13 bodova.

Stariji pioniri (U14) sa istog gostovanja su se vratili poraženi 4:1, a jedini zgoditak za Hajduk je postigao Ivo Anić.  Oni su na tablici, također s utakmicom manje, deseti s osam bodova.

Obadvije ove selekcije u nedjelju (9 i 11 sati) na svom igralištu dočekuju „Slogu“ iz Nove Gradiške, baš kao i seniori tako da će se u samo dva vikenda ove dva  kluba sastati u svih pet selekcija.