Nogometaši Hajduka poraženi su na gostovanju u Boboti od domaćeg Borac Agrara s 3:1. Jedini pogodak za Hajduk postigao je Vilim Svjetličić u 66. minuti susreta. Poraz od Borca koji se nalazi na samom dnu prvenstvene tablice ostavio je Hajduk na predzadnjem mjestu sa samo 6 osvojenih bodova iz 10 utakmica. Sljedeće kolo u Pakracu gostuje drugoplasirana Sloga iz Nove Gradiške, a utakmica se igra u subotu 28. listopada s početkom u 15 sati.

Lipik je i dalje vodeća ekipa u 1.ŽNL. U sklopu 8. kola pobijedili su Slaven iz Gradca sa 7:0, a pogotke su postigli četverostruki strijelac Oršić te Osmanović, Kligl i Šugić.

Dobrovac je kao domaćin u 8. kolu 2. ŽNL izgubio od Graničara iz Zagrađa s 1:0 i tim porazom propustio preuzeti lidersku poziciju na prvenstvenoj ljestvici s obzirom na to da je vodeći Omladinac iz Čaglina također posrnuo u Sulkovcima.

Croatia iz Donje Obriježi nije uspjela potvrditi prošlotjednu pobjedu iz Bučja i pobjeći iz opasne zone. Oni su na domaćem terenu tek remizirali s Hrvatskim dragovoljcem tako da i dalje drže pretposljednu poziciju na tablici s 7 osvojenih bodova iz 8 utakmica.

U 3. ŽNL u Prekopakri je odigran susjedski derbi između domaće Slavonije i Dinama iz Badljevine, završilo je bez pobjednika 3:3.